FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declarații ale jucătorului pentru care insistă Vasile Miriuță: "Sunt pregătit! M-am antrenat în Spania. Am avut oferte, dar a contat antrenorul"

FOTO: Victor Vrînceanu
FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 09:55

Jucătorii lui Dinamo fac acum vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă. (Detalii aici)

La INMS a venit și mijlocașul spaniol Aitor Monroy Rueda, 30 de ani, aflat în probe. Jucătorul a fost dorit cu insistență de Vasile Miriuță, cu care a lucrat la Ceahlăul și CFR Cluj. Monroy a vorbit despre situația sa și despre posibilul transfer la Dinamo.

"Am făcut antrenamente în Spania cu altă echipă. Sunt pregătit! Am venit aici pentru că e un club important. A contat foarte mult că e Miriuță aici. Am avut oferte din Israel, dar m-am simțit bine aici. Am jucat foarte multe meciuri în Liga 1 și știu fotbalul de aici. A fost bine pentru mine. În zilele viitore voi ști mai multe detalii despre contract. Acum nu pot vorbi.

Trebuie să gândim pozitiv și să fim uniți că ajungem în play-off. Miriuță a fost pentru mine un antrenor cu care am avut o colaborare foarte bună. Cred că pot face o figură foarte bine. Eu jucam împotriva lui Niculae și Dănciulescu. S-au schimbat mulți jucători. Am învățat ușor limba română pentru că e o limbă latină", a declarat Aitor Monroy.

Ultimul club la care Monroy a fost legitimat este Maccabi Petah Tikva, în primă divizie din Israel. Ultimul meci jucat a fost împotriva lui Maccabi Tel Aviv, pe 14 mai 2017, când a bifat 22 de minute.

52 de meciuria jucat Monroy pentru Maccabi Petah Tikva în două sezoane

1 gol și 5 assist-uri în 87 de meciuri a reușit Monroy în Liga 1, all-time

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează