FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primele declarații ale lui Mirel Rădoi după ce a semnat cu Steaua: "Nimeni n-ar fi putut refuza oferta asta!" + "Dacă nu voi avea rezultate, colaborarea cu patronul va înceta"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2015 15:44

Mirel Rădoi a susținut azi primele declarații de cînd a venit la Steaua. Acesta a vorbit despre funcția sa în cadrul clubului și despre cariera de antrenor.

"Voi fi antrenorul principal! Am găsit această portiță în regulament, de a fi director sportiv, dar nu am zis niciodată că vreau să fiu antrenor fără licență.

Orice antrenor ar fi acceptat această ofertă. Moral nu cred că este normal să antrenez fără licență, dar voi continua studiile pentru a o obține. Nu am cerut niciodată să primesc licența pe gratis. Nu știu cîți dintre cei care contestă că nu am licență ar fi refuzat o asemenea ofertă.

Am multe posibilități de a obține licența, atît în țară, cît și afară. Pentru moment nu pot să încep studiile pentru că echipa are foarte multe meciuri.

Am acceptat pentru că am vrut să încep cariera de antrenor. Știam că mulți jucători vor pleca și doream să fac o echipă după ideile mele. Să începem cu un lot format de noi, de staff. Cred că putem suplini lipsa mea de experință ca antrenor cu experința lui Dică și a lui Pedrazzini și experiența mea ca jucător.

Am vorbit cu mulți foști antrenori de-ai mei, pentru a înțelege noua situație și cum va fi cînd mă voi întîlni cu echipa din postura de antrenor.

Propunerea a venit în vară, imediat după ce s-au terminat meciurile din România. Cînd s-a terminat campionatul în Qatar am hotărît să mă retrag. Încă nu am stabilit durata contractului. Vom decide la București. Nu se pune problema banilor.

Eu mă gîndesc să stau cît mai mult aici, dar asta depinde doar de performanțe. Dacă nu vor fi rezultate, colaborarea mea cu Steaua va înceta. În primul rînd, nu trebuie să ratăm calificarea în grupele UEFA Champions League.", a spus Rădoi la conferința de presă.

RĂDOI A VORBIT ȘI DESPRE LOT ȘI TRANSFERURI

"Atît timp cît vom avea mentalitate, spirit și disciplină la echipă vom avea rezultate. Avem cel mai bun lot din Liga 1. Nu contează vîrsta sau numele jucătorului. Va juca cine merită.

Avem anumiți jucători în vizor, pe care îi urmărim de ceva timp, care vor face diferența. Ne mai trebuie fotbaliști pentru a forma un lot. Avem nevoie de jucători valoroși pentru a avea două echipe valoroase.  Dacă Steaua își dorește un jucător, atunci îl va cumpăra.

Discutăm cu Tănase și un alt jucător pentru a pleca de la echipă. Dacă vine o ofertă concretă, Tănase va pleca pentru că și-a făcut datoria față de Steaua", a adăugat Rădoi.

...despre meciul cu Austria Klagenfurt, 4-5: "Eram conștienți că va fi o perioadă grea. Nu ne așteptam să luăm trei goluri în 10 minute. Dar jucătorii sînt obosiți după antrenamente. Este totuși îngrijorător că am luat cinci goluri, dar este bine că am revenit în joc. Am luat  goluri pe greșeli individuale și nu colective."

"Jucătorii, în timpul liber, pot face ce vor. Nu le pot interzice să fie prieteni cu Reghe sau cu alți foști antrenori" Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a fost numit în această vară antrenorul Stelei, dar pentru că nu are licența PRO, fostul fundaș va fi director tehnic, iar Massimo Pedrazzini va fi antrenorul principal. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
koszty
koszty  •  25 Iunie 2015, 20:22

MULTI DINTRE ,,LĂTRĂTORII'' ĂŞTIA NU SUNT IN STARE SA ANTRENEZE CHIAR DACĂ AU DIPLOMĂ. LATRU NUMAI ASTIA CARE NU AU ECHIPE PENTRU CA NU SUNT IN STARE SAU CEI CARE AU ECHIPE OBSCURE (GANEA) SI SUNT OBSCURI SI CA ANTRENORI:

mal.
mal.  •  25 Iunie 2015, 19:17

N-ai fost capabil să urmezi școala la timpul ei și acum abia aștepți să te apuci de carte. Hai că ești tare și ne mai și crezi proști!

ionnis
ionnis  •  25 Iunie 2015, 19:12

bv mirele :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează