FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Primele impresii ale lui Mihai Popescu și Laurențiu Corbu despre Ziggy Gordon: „Extrem de puternic și de agresiv, în genul lui Gabi Mureșan”

Foto: GettyImages // Ziggy Gordon
Foto: GettyImages // Ziggy Gordon

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 10:44

Ziggy Gordon a primit contractul cu Dinamo, a promis să semneze, iar la finele lunii viitoare vine să-l parafeze. Ex-dinamoviștii i-au schițat portretul apărătorului scoțian.

Ziggy Gordon are șanse mari să devină primul transfer al lui Dinamo din mercato de vară. Fundașul de 26 de ani i-a promis lui Rednic că va semna, o va face prin fax din vacanță, urmând ca pe 15 iunie să vină să facă vizita medicală, moment în care va intra în vigoare sută la sută acordul pe 3 sezoane cu bucureștenii.

„A acceptat condițiile noastre, va semna. N-avea rost să vină acum, va sosi pe 15 iunie să facă și vizita medicală și să dăm drumul la treabă”, a anunțat „Puriul”.

Ex-dinamoviștii Mihai Popescu și Laurențiu Corbu, acum la St. Mirren, i-au creionat portretul viitorului stoper al dinamoviștilor. Ziggy le-a fost adversar, jucând pentru Hamilton, care s-a salvat de la retrogradare chiar în duelul direct cu St. Mirren. Popescu și Corbu vor juca după-amiază returul cu Dundee (0-0) în barajul pentru a rămâne în prima divizie.

Gordon e puternic, agresiv, în echipa lui a cam ieșit în evidență mereu, genul de apărător care se implică în duelurile corp la corp”, a comentat Mihai. Gordon poate juca și stoper, și fundaș dreapta.

„Am văzut că aici a fost folosit mai mult central. Are forță și este foarte agresiv. Sunt tare curios cum va juca în România, fiindcă e alt fotbal. Dacă ar fi să-l compar cu cineva, e genul lui Gabi Mureșan, care era la CFR. Mi se pare chiar mai agresiv”, a completat Laurențiu.

41 de partide a bifat Gordon pentru Hamilton în acest sezon, dintre care 38 integralist

Dă vina pe „sifoane”

Rednic îl vrea pe Fabbrini, dar Dinamo nu va face licitație pentru a-l aduce. ȚSKA Sofia i-a transmis mijlocașului că-i poate oferi 270.000 de euro pe sezon, față de 180.000 de euro cât îi pot oferi „câinii”. Bucureștenii i-au trimis actele, acum rămâne ca italianul să decidă.

„Puriul” e supărat pe oamenii din club: „Se fac discuţii constructive şi a doua sau a treia zi apare în ziar exact ce s-a discutat! Nu e normal când sunt oameni care lucrează pentru Dinamo. Mai sunt şi unii impresari care profită de interesul nostru pentru un jucător sau altul şi începe licitaţia. Am vorbit cu impresarii lui Fabbrini, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm. Nu aștept pe nimeni, nici pe Răduț, pe nimeni”.

Dinamoviștii au plecat, ieri după-amiază, cu autocarul spre Botoșani, pentru meciul de mâine. Un drum de 7 ore, doar dus. „Cireșarii sunt pregătiți”, a comentat Rednic, amuzat.

Primele două certitudini la plecări, după Atmane care n-a mai jucat de două luni, sunt stoperul Facundo Mallo și mijlocașul Elvis Kabashi. „Nu regret că i-am luat, dar nu vor continua”, a anunțat antrenorul. Mallo s-a înțeles deja cu Rapid, proaspăt promovată în „B”.

CITEȘTE ȘI:

Mircea Rednic, supărat pe „sifonul” din conducerea lui Dinamo: „Ce vorbim noi apare în ziar!” + Ce se întâmplă cu Fabbrini

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
comedy.central
comedy.central  •  26 Mai 2019, 16:02
Postat de boierasul pe 26 Mai 2019, 15:41

cand va vedea ce simulari in careu sunt in liga 1....va zice omul ca a ajuns la hollywood)) Tanase are sanse mari in derby ))

Cand i-o vedea pe gigică și pe minimus, o sa-l apuce durerea de burta! Ăștia provoacă mereu indigestii majore....

boierasul
boierasul  •  26 Mai 2019, 15:41

cand va vedea ce simulari in careu sunt in liga 1....va zice omul ca a ajuns la hollywood)) Tanase are sanse mari in derby ))

boierasul
boierasul  •  26 Mai 2019, 15:39
Postat de ranndomm pe 26 Mai 2019, 11:55

si asta este ceva trompetist. cum crede cineva ca un britanic de valoare ar veni vreodata in Romania? ***? chiar ca redmic ii fura bani lui negoitza de il rupe. l-a facut sa dea 100 de mii de euro pe un jucator pe care redmic l-a dat afara dup acateva meciuri. ha ha ha. bravo negoitza ca te lasi furat si umilit de redmic.

mai tare a fost MM )) cand imi aduc aminte ce echipa sud americana a transferat la steaua))) numai vedete de la 1 metru in jos si pe milioane bune

Vezi toate comentariile (5)
Comentează