FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZII

Primele reacţii! Gigi Neţoiu: "De 3 ani nu s-a venit cu nici o probă nouă! Ce justiţie e asta?"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 noiembrie 2012 17:11

Curtea de Apel a dat azi condamnări la închisoare inculpaţilor din "Dosarul Transferurilor". Gigi Neţoiu, Gică Popescu şi Jean Pădureanu au scăpat cel mai "uşor", primind cîte 3 ani de închisoare cu suspendare.

"Eu cunosc bine dosarele şi nu s-a demonstrat în nici un caz că s-a creat vreun prejudiciu. De 3 ani şi ceva de zile nu s-a adus nici o dovadă nouă, nici o probă. Ce justiţie e asta? De la achitat la 8 ani cu executare e cale lungă! E o aberaţie.

Demonstrează, domne, cum s-a făcut evaziunea!", a spus Neţoiu la GSP TV.

"Tot ce am făcut a fost perfect legal. Nu înţeleg cu s-au luat aceste decizii!", a fost reacţia lui Jean Pădureanu.

Vezi AICI toate condamnările din "Dosarul Transferurilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
johnitza
johnitza  •  12 Noiembrie 2012, 21:21

E justitia care tb sa fie de la bun inceput, draga "d-le" Netoiu. Din pacate verdictul nu este definitiv si tare mi-e frica de recurs, sa nu va scoata iar basma curata. In rest probabil ca tb sa luati toti pedepse duble si cu executare.

merace
merace  •  12 Noiembrie 2012, 19:55

cei acuzati, mai ales cand sunt oameni cu pozitii grele si isi permit sa aiba avocati buni, mereu se vor declara public nevinovati si vor cauta sa scape de acuzatii. De aceea, e aiurea ca ei sa fie lasati sa se declare nevinovati in presa, din moment ce se stie ca e firesc sa se pretinda nevinovati, chiar si daca se stiu vinovati. In justitie trebuie sa se apere de acuzatii, nu in public.

daveroirl
daveroirl  •  12 Noiembrie 2012, 19:32

Daca careva dintri voi crede ca astia or sa faca puscarie inseamna ca nu stiti in ce tara traiti ...la recurs vor fi achitati ! asta-i praf in ochi inainte de alegerile parlamentare !Sa traiti bine!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează