LIGA 1  ·  ACCIDENTARE

Primele vești despre accidentarea lui Silviu Lung jr.: "Va avea nevoie de repaus"

Duminica, 19 Martie 2017, 11:34

Silviu Lung jr. a primit vești relativ bune despre starea sa de sănătate după accidentarea suferită în meciul cu CFR Cluj, când a recepționat o minge în figură.

"E din ce în ce mai bine. E perfect conştient, îşi aduce aminte ce s-a întâmplat pe teren, e bine. I-a fost făcut un RMN care a ieşit în regulă. Aşteptăm să vedem dacă azi sau mâine mergem acasă", a povestit tatăl goalkeeperului Astrei, Silviu Lung, conform TV Digi Sport.

Totodată, fostul internațional de la Universitatea Craiova și Steaua susține că fiul său va trebui să facă o pauză și să poarte o cască la fel cum o făcea portarul Petr Cech.

"Va avea nevoie de un repaus de vreo două săptămâni şi poate că apoi va evolua o perioadă cu o cască, aşa cum avea Astafei, cum are Cech. Ca să eliminăm orice risc. Mulţumim foarte mult profesorului Florian, doctorului Vacaras şi tuturor cadrelor medicale de la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj pentru modul în care s-au ocupat de noi", a mai spus Lung senior.Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1