FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul atac din noul mandat: "Marele antrenor Ţălnar făcea improvizaţii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 17:11

După demisia lui Dorinel Munteanu, oficialii dinamovişti s-au mişcat repede şi l-au numit pe Cornel Ţălnar pe banca roş-albilor.

Unul dintre foştii jucători din Ştefan cel Mare l-a acuzat pe noul tehnician al "cîinilor" pentru că refuza să-l folosească. Este vorba de Cristian Daminuţă, care spune într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că perioada petrecută la Dinamo a fost foarte dificilă:

"Dinamo a fost cel mai negru episod din cariera mea, cînd ieşeam la cafea se afla la club că am băut 3 sticle de vin. M-au trimis la echipa a doua unde am dat goluri, pase de gol, dar degeaba. Toţi erau accidentaţi, suspendaţi, dar marele antrenor Cornel Ţălnar facea improvizaţii numai să nu mă bage pe mine"

Aici ai interviul complet din Gazeta Sporturilor de astăzi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Ianuarie 2013, 18:57

Daminputza asta nu se gindeste la ce spune? Il stie o lume de figurant si se leaga de Tintar. Cite a facut Talnar pt. Dinamo, ca jucator si ca antrenor, nu poate fi egalat asa usor. El traieste din banii pe care ii plateste Dinamo? Cu o locuinta in Alba Iulia si una in Bucuresti? El da de la el, numai sa fie la Dinamo. Atita atasament fata de culorile clubului cum a aratat Tintarul in multe situatii ar trebui sa fie respectat chiar si de fotbalisti cu un IQ mai modest, ca Daminuta, daca ar avea cel putin bun simt.

florinch
florinch  •  29 Decembrie 2012, 07:29

Cine s-a gasit sa-l critice pe Talnar: Daminuta !? Asta a jucat in "lunga" lui cariera circa 7-8 meciuri (cu tot cu amicale) si s-a apucat sa-l critice pe Talnar.Daca era cat de cat jucator de fotbal isi gase si el vreo echipa mai de Doamne-ajuta. Si italienii l-au aruncat ca pe o masea stricata.Ar mai lipsi ca si Mitea sa-l critice pe Tantar si cred ca Badea&Co il vor cocedia,astfel dandu-si seama ce antrenor slab este. Hai sa fim seriosi, Daminuta se baga in seama deoarece el nu are o Tonciu sa mai apara si el pe sticla.

costanb
costanb  •  28 Decembrie 2012, 19:46
Postat de fcd18 pe 28 Decembrie 2012, 16:47

A ajuns un căcăcios care n-a făcut nimic în cariera lui să vorbească aşa despre o glorie a fotbalului românesc? Scârba asta n-ar mai merita băgată în seamă niciodată de către presă.

Ai dreptate,acest Daminuta s-a facut remarcat,doar prin cluburi de fitze,in rest toti antrenorii aveau ceva personal cu el.Norocul lui Daminuta a fost ca cineva,a reusit sa-i pacaleasca pe cei de la Inter,motiv pentru care s-a ales cu ceva galbeni,de acum inainte s-a terminat.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează