FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Primul club care reacționează oficial după prestațiile dezastruoase ale arbitrilor din Liga 1! Surpriză de proporții

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 14:39

FC Voluntari a reacționat în urma arbitrajelor slabe din ultima vreme. Spre deosebire de Astra, Dinamo și CS U Craiova, clubul ilfovean, care se consideră cel mai dezavantajat de arbitri în acest sezon!, îl susține în continuare pe Alexandru Deaconu, șeful CCA. 

"Deși am evitat nașterea unor scandaluri considerăm, argumentat, că FC Voluntari a fost cea mai dezavantajată competitoare în acest campionat.

Amintim aici partidele cu Pandurii Târgu Jiu, CS U Craiova, Steaua și Gaz Metan Mediaș, toate disecate în amănunt de reputați analiști tv., partide în care FC Voluntari a fost dezavantajată clar de arbitri fiind privată de obținerea unor puncte extrem de importante în economia campionatului. La fel de surprinzător pentru noi este și faptul că greșelile cu tentă de viciere de rezultat au fost comise împotriva noastră de arbitri cu pretenții și cu ștate vechi în această meserie, precum Alexandru Tudor, Ovidiu Hațegan, Marius Avram și nu numai.

Cu toate acestea, FC Voluntari consideră că o eventuală schimbare a lui Alexandru Deaconu din funcția pe care o ocupă în cadrul CCA nu va duce la o transformare miraculoasă a arbitrajului românesc. La fel ca în orice alt domeniu social, credem că răul trebuie îndepărtat de la rădăcină, nu prin decapitarea unui singur personaj transformat în țintă. În opinia noastră, observatorii de arbitri ar trebui să aibă un rol determinant în aprecierea corectă a evoluțiilor cavalerilor fluierului și să sancționeze prompt și drastic orice deviere de la linia regulamentului de joc.

Astfel, FC Voluntari îi acordă în continuare credit lui Alexandru Deaconu având convingerea că în cel mai scurt timp evoluția arbitrilor nu va mai constitui subiectul principal în analizarea unui meci", se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Octombrie 2016, 17:48

Păi ați uitat din cine e format Consiliul de Administrație al acestor zlugi ?! DIN *** ! Așa că ce ne mirăm , se vede că Voluntari e preshul ciobanului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  05 Octombrie 2016, 16:46

In spatele unui protest "onorabil si vehement" contra arbitrajului al clubului lui Pandele (finului lui Gigi), sta de fapt o declaratie - prima! a doua va fi cred a FCSB, si tot incarcata de un fals "fair-play de fatada" - de sprijinire a lui Deaconu... Care va sa zica, exact ca in Caragiale: "Sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica!" Si ca orice smecherie bine ticluita, autorul misivei mai baga si cateva fitile, dee pilda CS U Craiova este enumerata printre echipele cu care Voluntariul a pierdut nemeritat puncte - probabil fiindca a inscris gol Ivan in min.95, printre picioarele a doi jucatori! Deci CSU si Multescu, aia cu gura mare, au fost ajutati de arbitri... Asa, ca fapt divers, stadionul "Anghel Iordanescu" din Voluntari este la granita cu comuna Pipera, si mai exact, foarte aproape de biserica ctitorita de Gigi.

calinescu_
calinescu_  •  05 Octombrie 2016, 16:44

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) SLUGOII LUI GIGI .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MENTINEREA LUI BRICHETA .............................................?????????????? ALTFEL PIERDE FCSB-UL CAMPIONATUL .................................!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează