FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul semn că Dinamo se vinde! Anunțul făcut de conducere către jucători

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 11:36

Dinamo se află în plină negociere pentru vânzare, Ionuț Negoiță fiind în discuții avansate cu spaniolul Juan Jose Melero Marin, cel care dorește să devină patronul echipei roș-albe.

Ionuț Negoiță i-a cerut lui Melero o garanție de 500.0000 de euro în conturi, ca un prim pas spre preluarea pachetului de acțiuni și  pentru a vedea că poate investi imediat în club suma de 3 milioane de euro, pentru a achita datoriile. Din informațiile GSP.RO, Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, le-a transmis jucătorilor că cel târziu vineri vor primi toate restanțele salariale.

Astfel, având în vedere că Ionuț Negoiță a decis să nu mai bage bani la Dinamo, cel mai probabil, salariile vor fi plătite din suma pe care Melero trebuia s-o achite drept garanție, ceea ce ar însemna că vânzarea lui Dinamo către iberic este aproape de finalizare, iar Negoiță are încredere în el.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008, iar înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania.

VIDEO. Florin Prunea, decizie radicală: „Nu aveam ce să caut la Dinamo”

FOTO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florentin Petre și Giani Kiriță, caterincă pe situația de la Dinamo: „Să nu fie ca-n serialul ăla!”

EXCLUSIV VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă dezvălui un secret. Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  04 Iunie 2020, 22:43

Sa nu minta balanel

622674784501836
Florin Dobrin  •  04 Iunie 2020, 20:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart
standart  •  04 Iunie 2020, 14:42

Si l-au crezut? Nici când vezi banii in cont nu poți pune bază pe ăsta. Trebuie pus ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează