FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre și Giani Kiriță, caterincă pe situația de la Dinamo: „Să nu fie ca-n serialul ăla!”

Florentin Petre și Giani Kiriță s-au amuzat de situația de la Dinamo +24   FOTO
Florentin Petre și Giani Kiriță s-au amuzat de situația de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 08:58

Telenovela vânzării clubului Dinamo continuă să capteze atenția în presa sportivă din România. Acum, Ionuț Negoiță ar fi în tratative avansate cu un alt spaniol, Juan Jose Melero Marin.

Tratativele interminabile dintre patronul „câinilor” și diverși oameni din străinătate au ajuns să-i amuze pe Florentin Petre (44 de ani) și Giani Kiriță (43 de ani), doi dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo de la începutul anilor 2000. 

Cei doi au comentat, în cadrul unei intervenții televizate, cel mai arzător subiect de la Dinamo: „Ne întreabă oamenii tot timpul despre vânzarea clubului. E un serial care durează, să nu fie ca ăla, «Tânăr şi neliniştit», ăla a durat vreo 40 de ani. Cred că mai e şi acum. E de-o seamă cu noi”, a spus Petre.

Giani Kiriță: „Tată, e un subiect pe care nu-l stăpânim”

„Piticul” a fost completat de Giani Kiriță, care și-a adus aminte și de perioada în care împărțea vestiarul în „Ștefan cel Mare” cu Florentin Petre: „Tată, e un subiect pe care, efectiv, nu-l stăpânim. E o telenovelă. 

Noi eram, petreceam şi tu erai cu lapte şi miere, te uitai la telenovele, taci din gură! La «Sclava Isaura» te uitai tu”, a glumit Kiriță, la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă spun un secret. Nu vor să se implice doar cu atât”

FOTO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

+20 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV El a vrut Dinamo! » Camera ascunsă: lecții de evaziune fiscală și corupție în fotbal, intermediate de Herminio Menendez: „E prietenul prințului Filip. Nimeni nu-l investighează”

EXCLUSIV VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă dezvălui un secret. Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ipse
ipse  •  04 Iunie 2020, 11:13

Da' cine nu face caterinca de dinamo?

tequlix
tequlix  •  04 Iunie 2020, 09:27

Negoita o sa vanda doar daca duce clubu in B matematic sau in faliment, atat. Oricum, daca isi va mai face vrun implant ceva, s ar putea sa aiba nevoie si de un transplant de inima , sfarsitu e aproape. TIC-TAC ,TIC- TAC !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează