LIGA 1  ·  DINAMO

Florentin Petre și Giani Kiriță, caterincă pe situația de la Dinamo: „Să nu fie ca-n serialul ăla!”

Florentin Petre și Giani Kiriță s-au amuzat de situația de la Dinamo +25 FOTO
Florentin Petre și Giani Kiriță s-au amuzat de situația de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 08:58

Telenovela vânzării clubului Dinamo continuă să capteze atenția în presa sportivă din România. Acum, Ionuț Negoiță ar fi în tratative avansate cu un alt spaniol, Juan Jose Melero Marin.

Tratativele interminabile dintre patronul „câinilor” și diverși oameni din străinătate au ajuns să-i amuze pe Florentin Petre (44 de ani) și Giani Kiriță (43 de ani), doi dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo de la începutul anilor 2000. 

Cei doi au comentat, în cadrul unei intervenții televizate, cel mai arzător subiect de la Dinamo: „Ne întreabă oamenii tot timpul despre vânzarea clubului. E un serial care durează, să nu fie ca ăla, «Tânăr şi neliniştit», ăla a durat vreo 40 de ani. Cred că mai e şi acum. E de-o seamă cu noi”, a spus Petre.

Giani Kiriță: „Tată, e un subiect pe care nu-l stăpânim”

„Piticul” a fost completat de Giani Kiriță, care și-a adus aminte și de perioada în care împărțea vestiarul în „Ștefan cel Mare” cu Florentin Petre: „Tată, e un subiect pe care, efectiv, nu-l stăpânim. E o telenovelă. 

Noi eram, petreceam şi tu erai cu lapte şi miere, te uitai la telenovele, taci din gură! La «Sclava Isaura» te uitai tu”, a glumit Kiriță, la TV Telekom Sport. 

VIDEO. Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă spun un secret. Nu vor să se implice doar cu atât”

FOTO. Imagini de la reunirea lui Dinamo

+26 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: Veste uluitoare pentru Clanul Duduianu. “Regele Pian” nu a murit
Libertatea
Comentarii (2)
ipse  •  04 Iunie 2020, 11:13

Da' cine nu face caterinca de dinamo?

tequlix  •  04 Iunie 2020, 09:27

Negoita o sa vanda doar daca duce clubu in B matematic sau in faliment, atat. Oricum, daca isi va mai face vrun implant ceva, s ar putea sa aiba nevoie si de un transplant de inima , sfarsitu e aproape. TIC-TAC ,TIC- TAC !!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1