FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Se ține Melero Martin de promisiune? Azi e așteptat răspunsul: „câinii” au și stabilit cum cheltuiesc garanția de 500.000 de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 07:16

Dinamo așteaptă astăzi ultimul răspuns de la spaniolul Juan Melero, care a promis că până joi, 4 iunie, va face dovada garanției de 500.000 de euro. Și fotbaliștii prezenți la vizita medicală știau, mai bine zis sperau!, că se va concretiza mutarea, fiindcă primiseră semnale din partea conducătorilor grupării. 

 

Spaniolul Juan Jose Melero Marin a fost foarte precis în corespondența cu reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare și este recomandat atât de afacerile sale personale cu firma pe care o deține, cât și de faptul că a ocupat funcția de vicepreședinte al ligii spaniole.

„Câinii" lui Adrian Mihalcea, care astăzi au stabilit amicalul cu Rapid de la ora 11:00, la Săftica, au primit semnale că din jumătatea de milion vor fi achitate salariile restante, plus datoria către ANAF de 230.000 de euro în contul bazei unde vor juca partida de verificare cu giuleștenii. Oficialii din Ștefan cel Mare au primit semnale pozitive că astăzi urmează să le parvină banii. 

În cel mai rău caz, dacă afacerea nu se va derula, suma va fi un împrumut pentru Dinamo, care va reda banii din drepturile TV ce urmează să intre la club. În cel mai bun caz, Melero va aduce, așa cum s-a angajat, într-un termen de câteva săptămâni investitorii spanioli care să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

Zilele trecute, și reprezentanții DDB au dat asigurări că actualul patron vrea să vândă. Mai mult, avansau termen de câteva zile până când suma de 500.000 de euro va fi în conturile grup

FOTO. Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală 

+20 FOTO

VIDEO Florin Prunea, decizie radicală:„Nu aveam ce să caut la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă dezvălui un secret. Ne-au spus că sunt primii care vor face asta”

Cornel Dinu s-a săturat de situația de la Dinamo: „Petarde și propagandă!” » Mesaj pentru fani: „Ei nu pot decide”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează