FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Primul test pentru Bergodi la FC Voluntari! Amical cu o formație bulgară

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:11

Ultima clasată din prima ligă a cedat și la Mediaș, 0-2, și rămâne cu o zestre săracă de puncte, opt, pe ultima poziție în clasamentul la zi din prima ligă.

Conducerea clubului ilfovean a reacționat și l-a instalat pe banca tehnică pe italianul Cristiano Bergodi care este familiarizat cu fotbalul românesc unde a mai condus alte câteva echipe.

Bergodi s-a aflat în tribunele arenei din Mediaș, la partida cu Gaz Metan, și a început, de astăzi, munca la FC Voluntari.

Ilfovenii se vor pregăti la propria bază sportivă în pauza competițională și vor susține un meci amical, primul sub comanda lui Bergodi, vineri, de la ora 14.00, cu formația bulgară Dunav Ruse.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează