FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-5

„Prințul” Cristea râde de FCSB » Ironii în direct: „Mulți au fost în probe” » Nici Florinel Coman n-a scăpat

Adrian Cristea / Captură Prima Sport +49   FOTO
Adrian Cristea / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 07:52 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 10:35

Adrian Cristea (39 de ani), fost campion cu Dinamo și FCSB în Liga 1, s-a amuzat după prestația modestă a roș-albaștrilor din derby-ul cu Rapid de sâmbătă seara, încheiat 1-5. „Prințul” i-a ironizat pe vicecampioni în cadrul unei emisiuni televizate.

Fostul mijlocaș care făcea furori în Liga 1 în urmă cu 15 ani, ajuns între timp analist TV, l-a taxat pe Florinel Coman pentru stilul de multe ori egoist afișat în fața Rapidului, apoi a ironizat vânzoleala de la FCSB: „Pare că mulți jucători de la ei au fost în probe la meciul ăsta”, s-a amuzat Adrian Cristea.

Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”
FCSB - RAPID 1-5
Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali » Prima reacție după ce patronul FCSB a anunțat că vrea să-l vândă: „Poate de asta e supărat”

„Prințul” Adrian Cristea râde de FCSB, după umilința trăită cu Rapid

„Florinel Coman a vrut, dar a vrut pentru el (n.r. - se referă la jocul individual al șeptarului de la FCSB).

Văzând meciul, la FCSB am observat un sentiment de degringoladă. Şi cu plecări, sosiri, cine vine, cine pleacă. Chiar glumeam înainte de meci, cred că mulţi au fost în probe la meciul ăsta. Îşi jucau ultima şansă”, a spus râzând fostul jucător al lui Dinamo, la Prima Sport

FCSB e o mare dezamăgire, o echipă blazată, lipsită total de motivație! Era un meci cu orgoliu total, e FCSB - Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi așa în faţa suporterilor... Merită mai mult respect! Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci.

- Viorel Moldovan, la Orange Sport

La FCSB se pregătesc schimbări masive în vară

FCSB a pierdut din nou titlul de campioană, roș-albaștrii bifând cel de-al optulea an consecutiv în care ratează campionatul. 

Imediat după ce și-a luat adio de la obiectiv, Gigi Becali a anunțat că se va despărți de fotbaliștii care-și termină contractul la finalul acestui sezon. Este vorba despre Billel Omrani, Joonas Tamm și Boban Nikolov, dar și Deian Sorescu, căruia îi expiră împrumutul de la Rakow, noua campioană a Poloniei.

Până în acest moment, Joonas Tamm și Iulian Cristea și-au luat deja adio de la FCSB.

VIDEO. Gol superb marcat de Tavi Popescu în FCSB - Rapid 1-5

Citește și alte știri despre FCSB: 

„O echipă blazată, o mare dezamăgire! Dacă ești profesionist, joci!” » Concluzie dură în studio, după umilința trăită de FCSB

Rușine istorică pe Arena Națională » FCSB, umilită de rivala Rapid! Giuleștenii au egalat un record fabulos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
lulu
lulu  •  28 Mai 2023, 13:11

Nea ziaristu' lu 'peste,ce"print"mai e și ăsta?ce furori a făcut asta pe teren?poate în imaginația ta si-n patul unor curtezane!

vasile_69
vasile_69  •  28 Mai 2023, 12:03

Rapidul a sters podeaua cu *** lui Becali ! I a umilit si in tribune , dar mai ales pe teren ! Ce respect au acesti "jucatori de turca" fata de suporteri, fata de blazonul echipei ?Se mandresc ca joaca in Europa, pai daca joaca cum au facut o cu Silkeborg sau aseara cu Rapid, o sa ia sacul plin de goluri si de rusine ! SA VA FIE RUSINE LA TOTI CEI CARE SUNTETI IMPLICATI LA FCSB !!! HUOOOOOOO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai043
Mihai043  •  28 Mai 2023, 12:01
Postat de yellowstone_vs pe 28 Mai 2023, 11:13

Aici se rade de FC Cinzaca ???

Aici!!! I-am umilit! Le-am dat cu Arena Națională în cap!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează