FOTBAL  »  Superliga  »  DATORII

Probleme financiare tot mai grave pentru o echipă din Liga 1! Datorie uriașă către bugetul de stat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 17:15

Poli Iași se confruntă cu grave probleme financiare. Formația din Copou are datorii de 160.000 de lei către bugetul de stat, iar conturile le-au fost poprite. 

Moldovenii așteaptă în luna ianuarie o nouă tranșă din banii pentru drepturile de televizare, însă până atunci clubul acumulează în continuare penalități. 

Mai mult decât atât, fotbaliștii sunt neplătiți de două luni de zile, iar în cazul în care nu își primesc banii până la finalul acestui an, vor putea înainta memorii împotriva echipei.

Poli Iași se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu doar 13 puncte după 16 etape.

"Sunt probleme foarte grave. Din păcate, suntem pe marginea prăpastiei. Avem datorii la bugetul statului, avem datorii către terți. Sper ca în cel mai scurt timp să se facă, totuși, ceva. În momentul de față, suntem foarte aproape de o desființare, pentru că e greu să motivezi și jucătorii" Florin Prunea, pe 14 octombrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 Noiembrie 2016, 00:37
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Noiembrie 2016, 18:33

...credeam ca i vorba de viitura lui Hagi ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tavonne
tavonne  •  23 Noiembrie 2016, 21:41

In locul lui Prunea mi-ar fi rusine sa declar ceva despre acest subiect din postura de manager al clubului. Suma este mica si este finantabila daca administrarea clubului se face corect si exista un raport echilibrat intre cheltuieli si venituri. Conducatorii de cluburi din Romania sunt in majoritate niste "toparlani" care nu au nicio legatura cu managementul. Apartenenta la generatia de aur nu te califica cu nimic altceva in afara de faptul ca ai fost un mare sportiv.

cezar_patru
cezar_patru  •  23 Noiembrie 2016, 19:09
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Noiembrie 2016, 18:33

...credeam ca i vorba de viitura lui Hagi ...

doar credeai, prostule? sau sperai?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează