FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GIULEȘTI

Probleme mari și la stadionul Giulești: "S-au dus ani de când s-au făcut estimările"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 10:27

Bucureștiul e total nepregătit pentru organizarea celor 4 meciuri de la EURO 2020. După ce vicepremierul Paul Stănescu a anunțat că stadionul Dinamo va fi finalizat în 2021, acum par să fie probleme și la arena din Giulești.

"Rămâne Stadionul Rapid, unde suntem în stadiul de evaluare a ofertelor. Eu sper şi am convingerea că şi Rapid va fi gata până în 2020. Într-adevăr, e o problemă acolo, dar nu trebuie să luăm totul de la început. Eu cred că vom găsi banii necesari. Nu e vorba de lipsă de fonduri, pentru că sunt două companii interesate, nu le ştiu numele, iar ele spun că e cam puţin pentru reabilitarea şi modernizarea stadionului Rapid. Dar vom găsi fonduri suplimentare pentru a face şi Rapidul.

Estimarea... s-au dus ani de când s-au făcut estimările. Probabil că la celelalte stadioane sumele au fost altele, nu ştiu să dau detalii, sunt prea tehnice. Dar vă asigur că vom găsi bani pentru ca şi Rapid să fie gata în 2020", a spus Stănescu.

Stadioanele Dinamo, Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar trebui să găzduiască antrenamentele naționalelor care vor juca la București la EURO 2020.

Ieri a început oficial lucrarea de demolare a stadionului Ghencea. Mai multe detalii AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  29 August 2018, 15:57

Bai oamenilor, fiti ma seriosi, romanii se apuca de stadioane in ianuarie 2020 si le termina pana in mai? Nu va fi gata niciun stadion pana prin 2346 sau asa ceva. Ca sa fie gata pana in 2020 trebuia sa ne apucam de ele prin 1999 sau asa ceva.

ticbis
ticbis  •  29 August 2018, 14:15

In afara de Arcul de Triumf, nici Ghencea si nici Rapid nu vor fi gata mai devreme de toamna anului 2021. Stadionul Dinamo nu va fi gata niciodata, pentru simplul motiv ca nu va fi inceput vreodata in secolul XXI.

para.para
para.para  •  29 August 2018, 13:48

"S-au dus anii de la ultimele evaluari". Adevarul e ca au trecut cateva decenii de parca nici n-ai zice ca evaluarea s-a facut anul trecut sau anul asta. Astia nu stiu cum sa mai sifoneze bani de la buget si-o dau cu vechimea estimarilor. Asa a fost si cu Arena Nationala, la inceput costa o nimica toata, iar la sfarsit a costat cat planeta. Asa va trebuie romanilor daca iesiti in strada doar ca sa va faceti selfie-uri si sa socializati. Protestele nu-s pentru voi si cu-atat mai putin rasturnarile de guvern sau de parlament.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează