FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Dinamo: Mircea Rednic nevoit să schimbe primul „11” cu Poli Iași » Forțat să titularizeze un renegat

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 10:21

Dinamo s-a impus pe teren propriu, 3-2 contra Chiajnei, dar i-a pierdut pe fundașul Linas Klimavicius și pe mijlocașul Ioan Filip pentru meciul cu Poli Iași.

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Lituanianul Klimavicius, 29 de ani, și Filip, 29 de ani, au părăsit terenul, vineri seară, din cauza accidentărilor. Cei doi au probleme musculare la aductori, însă abia luni se va ști cât sunt de serioase. Din primele informații ale dinamoviștilor, fundașul și mijlocașul nu vor juca vineri în Copou și riscă să absenteze mai multe săptămâni.

Absența lui Klimavicius îl readuce în echipă pe Grigore, după eroarea de la Mediaș (1-2). Rachid Ait-Atmane, care îl va înlocui pe Filip, va mai primi o șansă să îl impresioneze pe Rednic, după e fusese deja tras pe linie moartă de tehnicianul „câinilor”.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Poli Iași: Mandanda - Dussaut, Ciobotariu, R. Grigore, Aliji - Zenke, Nistor,  Ait-Atmane, Sorescu - Monttini, Papazoglou

Citește și:

Mircea Rednic, enervat de Gigi Becali: „Ce, îmi face mie socoteala? Îi e teamă de Dinamo!” + tehnicianul anunță noi transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bogdany8
bogdany8  •  07 Aprilie 2019, 23:42

Dar de ce Atmane si nu Kabashi ?? Am inteles ca a primit cartea verde de joc si e si apt dpdv fizic.

radu978
radu978  •  07 Aprilie 2019, 18:08
Postat de cpt.ahab pe 07 Aprilie 2019, 13:34

Nea Mircea Mandanda Rednic, zis "Strâmbu". A promis că va da șanse tuturor. Cu condiția să nu fie români, să nu fie crescuți de club, să nu fie de perspectivă, să vorbească doar franceză sau arabă, să-i placă Luanei.

Grigore, Ciobotariu, Filip, Sorescu, Nistor nu sunt romani? Ii baga pe cei ce au un dram de valoare.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Aprilie 2019, 13:34

Nea Mircea Mandanda Rednic, zis "Strâmbu". A promis că va da șanse tuturor. Cu condiția să nu fie români, să nu fie crescuți de club, să nu fie de perspectivă, să vorbească doar franceză sau arabă, să-i placă Luanei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează