FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Probleme pentru Hagi! Viitorul a reziliat contractul unui om de bază + Doi accidentați înaintea meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 13:59

Gheorghe Hagi i-a reziliat astăzi contractul lui Bănel Nicoliță, după ce mijlocașul a fost mai mult accidentat în ultima vreme.

Tocmai accidentările sunt motivul pentru care "Regele" a decis să renunțe la jucătorul de 31 de ani. Chiar dacă și-ar fi revenit din punct de vedere fizic, fotbalistul oricum nu mai intra în vederile lui Hagi, acest lucru fiind anunțat chiar de antrenorul Viitorului.

Bănel Nicoliță a ajuns la Viitorul în februarie 2015 în calitate de jucător liber de contract, după ce ultima dată jucase pentru francezii de la Saint-Etienne

"Bănel nu intra în vederile mele pentru sezonul viitor și pentru că oricum acum e accidentat am decis să reziliem contractul de acum", a spus Hagi la conferința de presă.

1.000.000 €e cota de transfer a lui Bănel, conform transfermarkt.de

4 goluri
a marcat Nicoliță în acest sezon de Liga 1

Hagi are doi accidentați

Viitorul nu va putea conta la meciul cu Dinamo de luni pe Florin Cernat și Vlad Rusu. Primului i-a recidivat accidentarea, iar atacantul s-a accidentat în prima repriză a meciului cu ASA, fiind înlocuit de Florinel Coman.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  03 Aprilie 2016, 17:06
Postat de hector13 pe 03 Aprilie 2016, 15:01

Dinamo poate bate acum pe Viitorul...sa fie si ei fericiti pana duminica. Ca saptamana cealalta vor fi din nou foarte nefericiti:).

ca in data de 22 noe 2015 ..

811730288915362
Constantin Luca  •  03 Aprilie 2016, 16:09

lmi place de ce-i dela LPF,programeaza meciurile stelei mereu lnaintea celor dela astra ca ln functie de rezultat sa poata jongla sumuMICA dupa plac, exact ca la meciul cu dinamo,care a fost cel mai mare blat din ultimii 50 de ani.antrenorul trebuie sa fie un exemplu pt.jucatorii sai,ce fel de exemplu a fost sumumica pt. elevii sai cand sa alaturat galeriei dinamoviste si a huiduit steaua?astept masuri daca nu cumva e o mafie si aici,niste aranjamente bine stabilite.poate cineva din conducerea fotbalului romanesc sa uitat la meciul barca-real ar fi avut ceva de lnvatat cum se comporta jucatorii,antrenorii,spectatorii, conducatorii,fara ranchiuna,huiduieli,sa-u alte lucruri neplacute,asa mai merge.sumi a demonstrat ca are cap dar li trebuie si minte!!!.

hector13
hector13  •  03 Aprilie 2016, 15:01

Dinamo poate bate acum pe Viitorul...sa fie si ei fericiti pana duminica. Ca saptamana cealalta vor fi din nou foarte nefericiti:).

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close