FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Probleme pentru o echipă din play-off: "Riscăm să nu luăm licența! Putem retrograda"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 16:35

Pandurii se află într-o situație dificilă, după ce ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat că va întrerupe contractele de sponsorizare pentru formația din Târgu Jiu.

Narcis Răducan, președintele clubului, a vorbit despre această situație și spune că echipa riscă să nu primescă licența pentru sezonul viitor, din cauza lipsei finanțării.

"Aşteptăm o poziţie oficială din partea CEO, pentru că în trei săptămâni trebuie să prezentăm actele în vederea licenţierii. Fără acordul de finanţare, echipa nu poate participa în cupele europene, și nici în prima ligă în sezonul viitor.

Săptămâna viitoare vreau să convoc o întâlnire AGA,  în calitate mea de președinte al Consiliului de Administrație. Dacă în câteva zile nu reuşim să punem la punct acest lucru, nu vom putea lua licenţa şi tot efortul băieţilor va fi în zadar", a declarat Narcis Răducan, potrivit DigiSport.

În acest moment, Pandurii este pe locul 3, cu 24 de puncte, la egalitate cu Dinamo, și la două puncte în spatele liderului Astra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 22:35

ar fi pacat pt pandurii ,dar sincer sa bage bani primaria nu mi se pare normal,cum nu mi se pare la nici o echipa din lumea asta

montgomerry
montgomerry  •  03 Martie 2016, 18:45

Cand erati pe cai mari,spuneai ca Dinamo nu are bani pentru Radut, cum se intoarce roata!.

vladutz13
vladutz13  •  03 Martie 2016, 18:31

Simplu, vinzi niste jucatori, scazi niste contracte, mai dai afara unii jucatori din vara (ca e important bugetul pt la anul), bagi juniorii... oricum nu sunt retrogradati, s-a scos asta din licentiere, doar ii depuncteaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează