FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme pentru Steaua și Mirel Rădoi » Dau peste cea mai bună Pandurii din istorie

Articol de , - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 00:00

Înaintea meciului cu Steaua, gorjenii au ajuns la 8 jocuri consecutive în Liga 1 fără înfrîngere, o premieră în istoria clubului.

Steaua a remizat în etapa trecută la Ploiești, îndepărtîndu-se de liderul Astra, iar acum se pregătește de meciul cu Pandurii, cea mai în formă echipă a Ligii 1. Gorjenii n-au mai pierdut în campionat de mai bine de două luni.

Ultimul eșec a fost pe 13 august, cînd au suferit o înfrîngere usturătoare la Chiajna, 0-3 cu Concordia. De atunci, Pandurii a mai jucat 8 meciuri în Liga 1 și a obținut 5 victorii și 3 remize, adică a luat 18 puncte din 24 posibile.

Performanța reușită de gorjeni sub conducerea lui Edi Iordănescu este un istorică! Niciodată, în toată istoria clubului, adică în cele 350 de meciuri disputate pe prima scenă a fotbalului românesc, oltenii nu au mai avut o serie de invincibilitate similară.

Au mai existat două perioade bune pentru ei în primăvara lui 2008, cu Eugen Neagoe pe bancă, și în toamna lui 2012, pe cînd echipa era condusă de Petre Grigoraș, dar atunci au rezistat doar 7 jocuri fără înfrîngere. Performanța reușită în acest sezon e impresionantă, avînd în vedere că dintre cei 8 adversari, 7 au pretenții de play-off!

Ultimele 8 partide în Liga 1:

  • Pandurii - CFR    1-1
  • Botoșani - Pandurii    0-2
  • Pandurii - Dinamo    2-2
  • Astra - Pandurii    1-2
  • Pandurii - ASA Tg. Mureș    2-0
  • CSU Craiova - Pandurii    0-0
  • Pandurii - Viitorul    1-0
  • Pandurii - ACS Poli    3-1

8 goluriîn Liga 1 a strîns Hora, atacantul Pandurilor, în acest sezon, fiind golgeterul la zi al Ligii 1. Acesta e urmat de giurgiuveanul Budescu și de clujeanul Cristian Lopez, ambii cu cîte 6 reușite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Octombrie 2015, 17:57

pandurii joaca cel mai frumos fotbal din liga 1,daca face radoi un egal cu ei ,e lux

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  21 Octombrie 2015, 12:59
Postat de unico_biancorossi pe 21 Octombrie 2015, 12:28

cooperativa fcsB &partners duduie, functioneaza din plin. nu va faceti griji, ursuletul t'edy stie de ce. el stie tot si papa tot.)

Poate stiu amicii tai din Groapa despre cooperativa [email protected] Borcea&Corpodean&Avram,sticelele de sampanie....Uite cine vorbeste de cooperativa....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Octombrie 2015, 12:28

cooperativa fcsB &partners duduie, functioneaza din plin. nu va faceti griji, ursuletul t'edy stie de ce. el stie tot si papa tot.)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează