FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Problemele financiare de la Steaua i-au făcut pe jucători să-şi anuleze vacanţele! L-au asaltat pe antrenor: "Ne vrem banii!" :S

În vara anului trecut, Cristi Tănase a stat mai mult la piscină în București foto: facebook
În vara anului trecut, Cristi Tănase a stat mai mult la piscină în București foto: facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 12:08

După ce nu au mai primit nici un ban din partea Stelei în ultimele patru luni, şi mai au de primit 25 de prime pentru diferite obictive marea majoritate a jucătorilor au decis să-şi anuleze vacanţele în străinătate.

Pintilii va merge la Iaşi, Gardoş la Satu Mare, Sînmărtean va ajunge acasă, la Bistriţa, iar Pîrvulescu va petrece vacanţa la Mediaş alături de familie. Singurii jucători care au plecat în străinătate sînt Szukala, Latovlevici şi Varela. Steliştii vor reveni în Bucureşti peste mai bine de două săptămîni, atunci cînd, pe 13 iunie, au programată reunirea.

Reghe, asaltat la petrecere!
Nervozitatea jucătorilor a afectat seara de după finala Cupei. Reghecampf a încercat să păstreze moralul bun al echipei şi, după plimbarea cu autocarul descoperit, tot lotul a mers la un restaurant să petreacă. Fotografii şi cameramanii au avut acces în local doar în primele 15 minute.

Cînd au rămas fără presă în restaurant, jucătorii l-au înconjurat pe Reghecampf şi au început să scandeze: "Să vină banii!", "Ne vrem banii! Ne vrem banii!". Antrenorul a căutat să-i liniştească. Dar nemulţumirea nu s-a oprit: "Mister, dacă mai şi pleci, chiar ne luăm gîndul de la primele restante! Am jucat 25 de meciuri la rînd fără vreun bonus!".|

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (174)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Mai 2014, 14:59
Postat de mbd555 pe 29 Mai 2014, 00:32

coregrafie de insolventa 3d n-aveti???

Exista ceva preluat de la niste spectatori blazati din Ghencea, dar pare reclama la chipsuri !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Mai 2014, 14:55

Jucatorii Stelei pot veni sa dea probe la Dinamo , unde salariile sunt date la zi ! Probele constau intr-un test de moralitate si sinceritate despre 10 meciuri din turul campionatului si vor fi date in prezenta unui arbitru si preparator fizic din strainatate ! Nu se accepta vitaminizante fabricate in Germania, inainte de 15 mai 2014 ! Succes !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Mai 2014, 14:43

Au restante la salarii de 4 etape ! Imposibil , cred ca e o greseala impardonabila a presei aservite......Stati putin , cui facea presa slujuri, gadiland agramatii si mitocanii ?! ...dar despre morti, numai de bine....

Vezi toate comentariile (174)
Comentează