FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Proiectul CSA Steaua desființat! Atacuri dure și la adresa ministrului: "Să pună brandul Steaua pe tancuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 20:06

Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu critică în termeni duri proiectul CSA Steaua, deși ministrul Apărării, Gabriel-Benjamin Leș, nu exclude un eventual dialog cu Gigi Becali pentru a ajunge la o înțelegere.

"Eu nu mai am încredere în niciun ministru, în nimic. Cei care conduc România rămân în istorie că au desființat un brand național. Să pună brandul Steaua pe tancuri.

Eu cred că proiectul CSA se va închide într-un an maximum doi. Sponsorii nu vor veni la Liga a 4-a. Își vor da seama că au greșit undeva", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"Dacă se va ajunge la o înțelegere ar fi ideal. Eu îmi doresc acest lucru. Am dreptul la speranță. Ar fi o chestie inteligentă pentru iubitorii de fotbal. Eu știu care e echipa de fotbal Steaua. E asta din Liga 1. Cealaltă e un nou proiect. Dacă CSA Steaua va juca împotriva lui Dinamo clar nu voi ține cu Dinamo. Dacă va juca CSA Steaua cu FCSB, eu voi ține cu FCSB" Ilie Dumitrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
zarqa
zarqa  •  13 Aprilie 2017, 16:41

Dacă transferul, trecerea echipei de fotbal din cadrul CSA Steaua în ”inventarul” sau proprietatea lui George-Gigi Becali s-ar fi făcut în condiții de legalitate, astăzi, nu ar mai fi avut loc ”de întors” nici-un contestatar. După cum f mulți o știu, transferul sau actele de vânzare-cumpărare s-au făcut cu unele ”omisiuni” în favoarea cumpărătorului. Nu intru în amănunte, dar de aceste lucruri știu Gică Hagi, Gică Popescu, Viorel Păunescu, Victor Pițurcă, Gigi Becali, Viorel Cataramă și încă vreo 4-5 persoane. Au fost și câteva intervenții ale lui Gică Hagi, pe la unele posturi TV, ce au semnalat aceste nereguli, ptr că erau și în dezavantajul său.

10153324563120690
Stoica Relu  •  13 Aprilie 2017, 10:41
Postat de randoom_._ pe 12 Aprilie 2017, 21:55

voi faceti desfiintarea,draga rapidistule. v-ati desfiintat si ati disparut pe veci. bravo. chiar o meritati. in timp ce Steaua joaca in europa si castiga,campionate peste campionate,voi v-ati desfiintat.

Cand furati campionate peste campionate..Vai de capul vostru,amaratilor!!!!

137952780030134
Marin Olescu  •  13 Aprilie 2017, 09:39

f. f. bine sa afiseze pe tancuri, brendul STEAUA, dar sa nu uite sa afiseze si pozele sau numele ministrului care va lua o asa hotarare.E rusinos ce se intampla in romania, asa ceva nu se putea intampla nici in congo lui nastae 7 case, dar na noi suntem in romania si nui pasa nimanui de numele asta, am o propunere armata impreuna cu magistrati nostri sa se adune si sa hotareasca schimbare numelui de ROMANIA in alt nume, ca si asa tara asta nu mai are nici un viitor cu asa oameni de nimic.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează