FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL P. NEAMŢ 1-0

Propunerea lui Pinalty: "Dacă un arbitru este recuzat de 5 cluburi, să fie retrogradat"

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Nemulţumit după prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul Braşov-Ceahlăul, preşedintele nemţenilor, Gheorghe Ştefan vine cu o propunere pentru toate cluburile din campionatul intern în ceea ce priveşte delegarea cavalerilor fluierului la meciurile din Liga I, şi nu numai.

"Eu n-am nevoie de Dansa să mai mă arbitreze niciodată! Mă uit şi la Rapid, i-a furat Ionel Popa şi acum Avram l-a delegat după suspendare tot la un meci al Rapidului. Este incredibil ce se întîmplă în arbitrajul românesc. M-am săturat să băgăm bani şi să fim umiliţi şi să nu mai conteze nimic din ceea ce spunem. Eu l-am recuzat pe Popa ăsta din Paşcani, şi în special pe ăia care sînt din Iaşi sau de pe lîngă Iaşi. Nu vreau să mă arbitreze ei niciodată!

O să propun ca de azi înainte dacă un arbitru este recuzat de cel puţin cinci cluburi, acesta să fie retrogradat în eşalonul inferior, şi tot aşa. Să vedem dacă o să mai greşească şi o să mai facă ceva intenţionat. Sînt sătul de arbitraje şi delegări la comandă!", a tunat Ştefan.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
 •  14 Septembrie 2009, 09:11

ce face DNA-ul? Damsa inca e liber?

tibylovesu
tibylovesu  •  12 Septembrie 2009, 15:56

Nu a fost penalty la meciul Brasov-Ceahlaul da are dreptate Pinalty(Stefan) sa il retrogradeze

 •  12 Septembrie 2009, 15:22

brasovu a ajuns mai rau ca dinamo!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează