FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea, anunț dezamăgitor pentru fanii dinamoviști: "Mi-am spus părerea foarte clar. Nu văd de ce trebuie să vin pentru o lună" » Reacția lui David

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 20:18

Florin Prunea, dorit insistent de fani la Dinamo, exclude deocamdată varianta unei reveniri în "Ștefan cel Mare". Acesta a vorbit despre relația pe care o are cu Mircea Rednic, dar și despre principalele probleme pe care le-a identificat în club. 

"Mulțumesc suporterilor că apreciază treaba pe care am făcut-o. Eu mi-am spus părerea foarte clar, nu renunț la principiile după care mă ghidez activ în carieră. A mai existat o discuție cu domnul Negoiță, dar eu n-aș fi vrut ca Alexandru David să facă public ce am negociat. Nu ne-am înțeles asupra perioadei contractului. Nu văd de ce eu trebuia să vin la Dinamo pentru o lună sau două, nu cred că era în neregulă. Cândva mă voi întoarce acasă, dar doar Dumnezeu știe când va veni acel moment. 

Cu Rednic am mai multe chestii care să ne apropie decât lucruri care să ne îndepărteze. Am fost colegi, amândoi iubim Dinamo. Dar cred că lucrurile trebuie despărțite: antrenorul e antrenor, conducătorul e conducător. Președintele trebuie să fie în spatele antrenorului tot timpul.

Ce e mai grav e că nimeni nu își asumă nimic la Dinamo. Nici conducătorii, nici antrenorii. Jucătorii trebuie lăsați, sunt momente grele și trebuie să strângă rândurile. Aici e întreaga problemă a lui Dinamo, nimeni nu-și asumă", a declarat Prunea, la TV Telekom Sport. 

"Nu e adevărat, nu ne întâlnim cu Prunea. N-am simțit nicio presiune din partea suporterilor. Sunt alte lucruri mai importante, ne arde casa" Alexandru David, președinte Dinamo

Vezi și

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  03 Noiembrie 2018, 10:55

Prunea te asteptam la U Cluj ca si Presedinte ! Vorbeste cu Sabau ..avem nevoie de o persoana ca tine in club ! Iti amintesti cand jucai la U Cluj ?

st.il.
st.il.  •  03 Noiembrie 2018, 10:37

Un grup foarte unit : Negoiță, David, Rednic, Lupu, Prunea, Bratu, Niculescu, Dinu, șamd...O echipă la fel de unită, cu rezultate pe măsură !...Ce-ți poți dori oare mai mult ?. În afară de evitarea retrogradårii în liga 2a , absolut nimic !...Nu e minunat ?...Hai fcd !...:)))))

blocatu
blocatu  •  03 Noiembrie 2018, 10:19
Postat de cata15 pe 02 Noiembrie 2018, 21:13

Prunea asta vrea contract nedeterminat fiindca stie ca dupa nu poate fi concediat. vrea sa faca bani de pe dinamo si suporterii ii mananca din palma toate vrajelile

pai la Iasi cum a facut? aia l-au anuntat ca e concediat, el nu si nu, ca el ramane!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează