FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Pustai testează un atacant sîrb care a jucat în Suedia şi Belgia

Darko Lukanovici dă probe la Gaz Metan
Darko Lukanovici dă probe la Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 16:09

Medieşenii vor să întărească atacul. Tehnicianul Cristi Pustai testează începînd de ieri un atacant de origine sîrbă. În vîrstă de 27 de ani, Darko Lukanovici a imigrat în tinereţe în Suedia unde a jucat la Malmo FF un sezon iar apoi timp de patru ani a jucat în Belgia la Antwerp, formaţie pentru care a marcat de 11 ori în 54 de partide.

În sezonul 2009-2010 atacantul a ajuns în Spania, la Atletico Ciudad, echipă pentru care a evoluat în 20 de jocuri în care a marcat şapte goluri. Lukanovic este liber de contract şi a efectuat ieri primul antrenament cu gruparea medieşeană.

Pustai vrea victoria cu U Cluj
Tehnicianul medieşenilor a mărturisit că îşi doreşte un succes în confurntarea de sîmbătă seara cu Universitatea Cluj.”Vom întîlni o echipă foarte bună, care are obiective îndrăzneţe, cu jucători care au demonstrat că au valoare şi cu un antrenor tînăr,foarte bun prieten şi coleg la licenţa PRO.Îmi doresc să încheiem un ciclu de patru jocuri cu o victorie prin care să urcăm în clasament.Nu ne confruntăm cu accidentări şi nici cu jucători suspendaţi astfel că sînt premize pentru un joc frumos. Cu toate că sezonul actual am avut evoluţii oscilante, în meciurile de pe teren propriu am arătat o faţă frumoasă a echipei”, a afirmat Pustai.

Akaky titular la Samsunpor
Internaţionalul georgian Akaky Kubhutia, împrumutat pentru un sezon la formaţia turcă Samsunspor, a fost integralist în ultima partidă de campionat.”Am remizat 0-0 în deplasare la Ordunspor iar eu m-am descurcat bine la primul meci. Trebuie să lucrez mai mult pentru a avea evoluţii bune. Toată lumea m-a primit bine în Turcia iar atmosfera la echipă este foarte frumoasă”, a afirmat Akaky,care a primit convocarea pentru meciul pe care naţionala ţării sale Georgia îl va disputa săptămîna viitoare la Tbilisi cu Grecia în preliminariile Euro 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează