FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Puştiul-minune se va antrena cu Adrian Mutu » Cosmin Contra va lua în cantonament un atacant de 13 ani!

Iulian Ilie(în centru). sursă foto: fcpetrolul.ro
Iulian Ilie(în centru). sursă foto: fcpetrolul.ro

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 12:34

Cosmin Contra va lua în cantonamentul Petrolului un puşti de la juniorii clubului!

Iulian Ilie, 13 ani, se va pregăti în această iarnă alături de Adrian Mutu. Puştiul a dat probe la Barcelona şi Bayern şi este considerat un mare talent.

Contra vrea să-l ajute pe Iulian să ardă etapele şi să progreseze rapid: "Am auzit lucruri foarte bune despre băiat, să-l văd şi la lucru, e important pentru el să intre în atmosfera echipei mari".

Într-un interviu din toamna anului 2012, puştiul-minune al "lupilor" povestea experienţa trăită la Barcelona: "Am fost într-un campus la ei, am stat trei zile acolo, împreună cu alţi copii din întreaga lume. Apoi am trecut prin cîteva selecţii, m-au acceptat, dar am decis să rămîn lîngă părinţi, pentru că ei nu puteau să meargă şi să se stabilească acolo, cu mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
schnel
schnel  •  15 Ianuarie 2014, 21:58

hahaha na bineee... Il comparati cu Dobrin deja?

marianteus
marianteus  •  15 Ianuarie 2014, 16:50

"Apoi am trecut prin cîteva selecţii, m-au acceptat, dar am decis să rămîn lîngă părinţi, pentru că ei nu puteau să meargă şi să se stabilească acolo, cu mine". Vrajeala ieftina Nu inteleg atunci de ce s-a mai dus?

laurentz
laurentz  •  15 Ianuarie 2014, 15:36
Postat de chronic pe 15 Ianuarie 2014, 15:02

doar nu vb serios??? ce sa caute un copil de 13 ani in meci la prima echipa??? doar un contact mai dur cu un fundas poate sa il omoare

Acest copil este de exceptie. A fost si anul trecut (12 ani) cu echipa mare in Turcia.... Este vorba de a se pregati cu echipa mare. Atat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează