FOTBAL  »  Superliga  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Ororile prin care trece starul Olandei într-o închisoare din Emirate » 20 de persoane într-o celulă de 6!

Quincy Promes / Foto: Getty Images
Quincy Promes / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 14:32 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 15:20

Quincy Promes (32 de ani), extremă stânga a celor de la Spartak Moscova, în trecut jucător important pentru Ajax sau Sevilla, trăiește clipe de coșmar într-o închisoare din Emiratele Arabe Unite.

Promes ispășește o pedeapsă de 6 ani pentru implicarea în contrabanda a 1.363 de kilograme de cocaină, cu o valoare aproximată la 65 de milioane de lire sterline.

Quincy Promes, blocat în Emiratele Arabe Unite

Anterior, Promes a primit o sentință de 18 luni, în iunie 2023, pentru că și-a înjunghiat vărul în genunchi la o petrecere de familie.

A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”
RAPID
A lucrat 2 ani la Chelsea și a vrut să ajute Rapidul, dar Șucu l-a ignorat: „Nu am cerut job, nu am vrut bani. Șocant!”

Fotbalistul a ajuns la închisoare în Emiratele Arabe Unite, după ce a fost oprit la controlul de frontieră, în urmă cu o lună, și i-a fost interzis să călătorească înapoi în Rusia, unde este legitimat la Spartak Moscova.

Situația dramatică prin care trece Quincy Promes

Mai multe detalii ale vieții dure prin care trece Promes au fost evidențiate de un raport al reporterului criminalist John van den Heuvel, trimis pentru De Telegraaf și preluat de Daily Mail. Promes pare că va fi trimis înapoi în Rusia, într-un timp cât mai curând posibil.

El stă într-o celulă de șase persoane, dormind într-un pat supraetajat dublu, iar până la 20 de prizonieri se culcă pe podeaua celulei dintr-o închisoare din orașul Al Aweer.

Chiar dacă i se permite să facă exerciții fizice de 3 ori pe săptămână, Quincy Promes nu are la dispoziție echipament, ceea ce îi face foarte dificilă menținerea în formă în timp ce își ispășește pedeapsa. El are dreptul să se uite la televizor în afara celulei sale, în timpul zilei, alături de ceilalți prizonieri.

Problemele foarte grave pentru internaționalul olandez cu 50 de selecții și 7 goluri încep să apară atunci când vine vorba de alimentație. Lui Promes nu i se servesc la mese nici măcar fructe sau legume.

Quincy Promes s-ar afla într-o celulă alături de alți patru deținuți olandezi, care așteaptă și ei extrădarea. Promes mai stă însă în cameră și cu alți deținuți, în mare parte, de origine pakistaneză, egipteană și indiană, care sunt dependenți de droguri și nu cunosc faptul că Promes este un fotbalist celebru.

Deținuți violați în închisoare

Cum puțini gardieni patrulează închisoarea ce îi ține pe condamnați în condiții de frig și de zgomot din cauza aparatelor de aer condiționat puternice, este cu adevărat îngrozitor faptul că violul este un eveniment cu o recurență zilnică în închisoare.

Totodată, deținuții trebuie să aibă capul ras și sunt pedepsiți dacă părul le este lung. Sancțiunile sunt, printre altele, interzicerea accesului la televizor și a apelurilor la domiciliu.

De asemenea, există îngrijorări cu privire la faptul că unor prizonieri li se permite să aibă vizitatori, care la rândul lor pot provoca grave probleme.

Motivul pentru care Quincy Promes vrea să evite extrăderea în Olanda

Quincy Promes ar fi solicitat să fie extrădat în Rusia pentru a evita să fie arestat în țara sa natală. Totuși, și Olanda a cerut ca Promes să fie trimis în țară din cauza unei suspiciuni de fraudă fiscală.

Subliniem că un judecător independent din Dubai va decide acum asupra cererii de extrădare a Olandei. În general, procedurile de extrădare pot dura destul de mult timp și implică mulți pași și cerințe formale.

Acest lucru (n.r.- durata extrădării) este, de asemenea, complet comun în Țările de Jos. Rezultatul și durata procedurii de extrădare nu pot fi prezise în acest moment”, au precizat avocații lui Quincy Promes.

VIDEO Rodion Cămătaru are podcast în Olanda cu numele lui: ”Sunt apreciat”

Citește și:

Simona Halep e OUT din barajul Ucraina - România!
Billie Jean King Cup
Simona Halep e OUT din barajul Ucraina - România!
Au spulberat orice dubiu: ce se întâmplă cu derby-ul Rapid - FCSB
PLAY-OFF
Au spulberat orice dubiu: ce se întâmplă cu derby-ul Rapid - FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează