FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-1

Răchită la Radio GSP: "Cîştigăm şi pierdem pe teren, Petrolul nu are nimic de-a face cu jocurile de culise"

Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 16:15

Antrenorul Petrolului, Valeriu Răchită, a comentat prestaţia echipei sale, dar şi a arbitrului Ovidiu Haţegan, la partida cu CFR de la Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1. Totodată, Răchită a anunţat fanii Petrolului că amicalul cu ŢSKA Sofia a picat deoarece antrenorul bulgarilor nu a dosrit să facă deplasarea la Ploieşti.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI CFR CLUJ - PETROLUL 1-1!

"Cred că am arătat bine ca joc contra lui CFR. Echipa din Cluj este poate principala candidată la cîştigarea titlului. Un rezultat bun pentru noi, de moral, sper că am mai spălat din imaginea lăsată la meciul cu Dinamo, care a fost un accident, din punctul meu de vedere.

Mi-a plăcut atitudinea, determinarea, faptul că au înţeles că dacă le dăm spaţii celor de la CFR nu avem nici o şansă. Am fi făcut degeaba deplasarea dacă nu înţelegeau aceste lucruri. Am sperat chiar că putem cîştiga, dacă eram mai atenţi la ocaziile lui Vali Negru şi Opriţa.

Nu mă deranjează declaraţiile celor de la CFR referitoare la arbitraj, sînt o banalitate comparativ cu celelalte lucruri care se întîmplă la noi. Sînt convins că Haţegan, dacă a greşit, a făcut-o neintenţionat. Eu am aflat în ziua meciului că arbitrează Haţegan. Clubul nostru nu are nimic de-a face cu jocurile de culise. Cîştigăm şi pierdem pe teren. Mi-a spus cineva că mai degrabă a fost ofsaid la golul lui CFR decît penalty în careul nostru.

Amicalul Petrolului cu ŢSKA Sofia a fost anulat pentru că antrenorul lor nu a dorit să facă o deplasare la Ploieşti", a spus Valeriu Răchită la Radio GSP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
axg87
axg87  •  05 Octombrie 2011, 13:28

Petrolul nu are bani nici de un transfer normal(ci numai de jucatori liberi de contract si ieftini ca pretentii) si voi spuneti ca a fost blat.=)))Daca te bati la retrogradare inseamna ca ai bani si tupeu sa corupi arbitrii intr-un meci cu una dintre candidatele la titlu. Asta e de-a dreptul hilar.Da, a fost penalty pentru CFR insa si ei au egalat din offside, asa ca 1-1 este un rezultat meritat intr-o echipa venita sa loveasca pe contra-atac si una neputincioasa in fata portii. De golul lor anulat nu mai zic decat ca ala a vrut sa faca hent si in schimb a faultat in atac.

unpetrolist
unpetrolist  •  04 Octombrie 2011, 20:35
Postat de bmc86 pe 03 Octombrie 2011, 16:57

HA HA. da fix. Petrolul blatista ligi 1 evident alaturi de Dinamo , mUisti si gazu + alții

Eu cred ca ar trebui sa te abtii!

elsopotyi
elsopotyi  •  04 Octombrie 2011, 12:26

PETROLUL A DAT MECIU LUI DINAMO, IN SCHINB A PRIMIT UN PUNCT DE LA CFR DE LA ARBITRI.DNA DOARME LUCREAZA LA COMANDA.DACA DINAMO E CORECT SI ARBITRAJUL DE CE E SFATIUIT BOCRRCE SA RAMANA LA MIAMI, DE GIGIG OMUL UNS CU TOATE ALIFIILE DAR CRED CA STEAU NU VA LUA CINSTIT CANPIONATUL NICIODATA.GALATIUL A FOST MAI BUN.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează