FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Radio GSP » George Galamaz se retrage din fotbal! Care a fost realizarea carierei, cel mai ruşinos moment şi ce face mai departe

George Galamaz, pe vremea cînd evolua pentru Steaua
George Galamaz, pe vremea cînd evolua pentru Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 15:33

George Galamaz, 32 de ani, a fost invitat astăzi la Radio GSP. În direct, fostul campion cu Unirea Urziceni şi-a anunţat definitiv retragerea din fotbal. Fundaşul a jucat de-a lungul carierei la toate cele 3 mari formaţii din capitală, Rapid, Dinamo şi Steaua. Ultima sa echipă a fost Anorthosis Famagusta, din Cipru.

Galamaz despre retragere: “Am pus ghetele in cui. E mai bine sa ma opresc acum. In Romania, la 33 de ani, esti considerat batran. Ma las cand vreau eu, nu cand ma forteaza altii. Am avut oferte din Liga 1, dar nu vreau sa pacalesc fotbalul. Nu am facut asta niciodata. Daca nu faci totul cu placere, mai bine spui stop. Ma pregatesc deja sa devin un eventual director sau manager sportiv. Nu ma grabesc, am multe de invatat”

... despre cariera sa: “Am muncit mult. Nu aveam calitati tehnice si intr-un fel trebuia sa compensez. Cele mai fericite moment au fost ridicarea trofeului de campion cu banderola de capitan al Unirii Urziceni, convocarea la nationala si participarea in Champions League”.

... cu umor, despre unul dintre cele mai nefericite momente din cariera:
“La Stuttgart, in ultima etapa din grupele Champions League, aveam nevoie de un punct sa mergem in optimile de finala. Eram in tribuna cu Maftei, amandoi suspendati. Sotia a ramas in urma sa-si cumpere ceva de mancare. Cand a ajuns in tribuna langa noi era deja 3-0 pentru nemti. S-a uitat la noi si nu stia daca e defecta tabela de marcaj. Dupa alte 10 minute ne-a intrebat daca e de adevarat ce scrie pe tabela. Nici acum nu i-am raspuns”.

... ce vrea să devină după ce s-a lăsat de fotbal: “Ma bucur ca i-am avut langa mine pe MM Stoica, Narcis Raducan si Felix Grigore. As vrea sa fiu cate ceva din fiecare. Jucatorii Stelei ar face orice pentru MM, iar pentru un conducator aste e important.”

... despre agresorul de pe gazon: “Am vazut tot ce s-a scris. Nu este adevarat ca am renuntat la ceva, in afara de bani. E adevarat ca nu i-am mai cerut daune materiale, dar in rest procesul si-a urmat cursul normal si stiu ca este arestat pentru doi ani si jumatate pentru aceea fapta”

... despre Mutu: “A ales Petrolul pentru atmosfera din tribune. Te face sa joci 90 de minute”

... despre alegerile FRF: “Sunt multi candidati, dar nu stim cat de capabili. Cred ca Popescu e cel mai nimerit. A fost in generatia de aur, merita. Toti am fi mandri sa ne reprezinte un asemenea nume”

... despre Vlad Chiriches: “Sigur regreta ca a aparut in acel filmulet. E unjucator exemplar, niciodata conflictual si trebuie analizat doar pentru ce face pe teren”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  30 Ianuarie 2014, 09:59

oricum SUCCES in contimuare

bamse1901
bamse1901  •  30 Ianuarie 2014, 09:58

bun ca fotbalist dar numai cu petresc la urziceni te-ai ridicat la un nivel excelent si nu inteleg de ce ai dat kix la celelalte echipe

octavianro
octavianro  •  29 Ianuarie 2014, 20:27

Multa bafta in tot ce vrei sa faci de acum incolo ! ... Am fost mandrii de Capitanul de la Urziceni !!!! ... SUCCES !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează