FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

RADIO GSP Porumboiu recunoaşte că s-a băgat peste antrenor: "Am insistat pentru el şi a fost varză murată"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 21:54

Finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut că s-a băgat peste antrenor, însă nu la partida de aseară, ci pe vremea cînd Dorinel Munteanu era tehnicianul echipei.

"Eu am intervenit o singură dată. Era Dorinel Munteanu antrenor. L-am bătut la cap mult timp pe Munteanu să-l bage pe unul Panait, la un meci cu Farul.

Am insistat pînă cînd l-a băgat. În acel meci, în minutul 89, Panait a fost varza murată şi din cauza lui am pierdut meciul. De atunci, în viaţa mea nu am mai intervenit. Dacă ieşea bine, continuam", a spus Adrian Porumboiu la RadioGSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
danms
danms  •  13 Martie 2013, 13:59

MINTI CU NERUSINARE !!! La FCM Tg. Mures - Vaslui 2-3, la scorul de 2-2, l-ai pus pe Stanciu (Daniel) sa-l sune pe Ignacio ! Asa a aparut în teren Stanciu pustiul si, e drept, ati batut cu 3-2 !!! Da cate de-astea n-ai mai facut ...

titiduru22
titiduru22  •  13 Martie 2013, 02:14
Postat de randoom pe 13 Martie 2013, 00:27

paskany,porumboi,borcea,toti patroni din fotbalul romanesc,s-au bagat peste echipa. singuru antrenor,peste care nu s-a bagat nimeni,ii reghe,deoarece,cand merge treaba bine,nu se baga nimeni,iar steaua ii singura echipa din romania,unde a mers totul bine,pana acuma.

Hahaha !

lucell
lucell  •  13 Martie 2013, 01:43
Postat de psyk3 pe 13 Martie 2013, 00:28

si care e problema?.. omu face ce vrea pe banii lui .

Sa spunem ca tu ai fi AS intr-o meserie,ai profesa`o si seful tau care nu ar avea nicio tangenta s-ar baga sa iti dea sfaturi ai mai spune la fel?Sefii sunt doar pentru a finanta in cazul asta:)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează