FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi a încercat să-l facă pe Dică să-l refuze pe Gigi: "Acum vă spun adevăratul motiv pentru care am plecat de la Steaua"

Rădoi şi Dică, în sezonul 2015-2016, pe vremea când Mirel era antrenorul principal al FCSB-ului /FOTO: ALEX NICODIM
Rădoi şi Dică, în sezonul 2015-2016, pe vremea când Mirel era antrenorul principal al FCSB-ului /FOTO: ALEX NICODIM

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 21:27

Mirel Rădoi, fostul antrenor al FCSB-ului din sezonul 2015-2016, a comentat instalarea bunului său prieten și fostului său secund, Nicolae Dică, pe banca echipei roş-albastre. Fostul fundaș lasă de înțeles că l-a sfătuit pe Dică să nu accepte propunerea.

"Probabil a gândit sentimental şi a fost foarte greu să refuze. Am discutat cu el, i-am spus punctul meu de vedere, el şi l-a susţinut pe al lui. I-am spus problemele care există acolo, el a recunoscut o parte din ele.

Dar ştie că totul se bazează acolo pe relaţia dintre el şi patron. Totodată, Dică trebuie să ştie cum să gestioneze relaţia cu vestiarul. Deja sunt jucători aduşi până să vină el la echipă, nu ştim dacă el i-a dorit sau nu. Tocmai la aceste lucruri trebuie să fie atent. 

Eu lui Becali nu stăteam să-i spun tot. Nu îi spuneam că n-am unde să fac refacere, antrenamente, sau că n-am avut bani să plătim arbitrii la un amical cu Viitorul într-un cantonament. Scoteam bani din buzunarul meu și-i plăteam. 

Dar lucrurile s-au mai schimbat şi poate că Dică nu se va confrunta cu aceste probleme", a declarat Mirel Rădoi, la TV Dolce Sport.

Rădoi a dezvăluit şi motivul pentru care a plecat de la FCSB la jumătatea sezonului 2015-2016.

"Eu nu am plecat doar din cauza rezultatelor. Acum să vă spun adevăratul motiv. În momentul în care am simţit că Gigi vrea să se implice, am ales să plec. A venit la Pitești să le vorbească jucătorilor. A făcut nişte lucruri despre care ştia că nu-mi convin, iar eu m-am îndepărtat şi am părăsit echipa", a declarat acesta, la TV Dolce Sport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  17 Mai 2017, 09:50

Problemele cu vestiarul nu vor fi insuportabile ci atacurile in gura mare ale lui Becali la primele nereusite. Are gura plina de 'otrava'. In logica lui de om simplu, 'bate saua sa priceapa iapa' este metoda infailibila de a scapa de un antrenor. Nu e barbat!

zindelo
zindelo  •  17 Mai 2017, 09:47

probabil tot cu inima a ales si radoi in 2015 sa vina la steaua (ceea ce nu e de condamnat). pentru ca nu e nici un lucru care sa il stie acuma radoi despre becali, pe care sa nu il fi stiut deja la vremea aia... nu e tocmai ca si cum ar fi avut o adevarata "revelatie" stand pe banca cateva luni...

andy_2008
andy_2008  •  17 Mai 2017, 08:42

Daca mai statea *** De Radoi 2 etape acum eram ca Dinamo,vai de noi.El nu avea rezultate si se plange.Dica ca si marele Radoi probabil ca o sa aiba probleme cu vestiarul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează