FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi îl felicită pe Becali pentru ultima decizie: "Mă bucur că, în sfârșit, și-a dat seama"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 16:21

Mirel Rădoi (37 de ani) îl felicită pe Gigi Becali pentru că nu l-a schimbat pe Nicolae Dică (38 de ani), deși Laurențiu Reghecampf (43 de ani) e liber de contract după despărțirea de Al Wahda.

"Mă bucur că, până la urmă, şi-a dat seama că are un antrenor foarte bun. Dacă se îndoia, acum şi-a dat seama că are un antrenor care trebuie lăsat să îşi facă treaba. Dacă va lua titlul sau nu, în momentul de faţă e greu să depindă doar de antrenor. Pentru că intervin şi vremea, terenurile foarte grele, jucători mulţi accidentaţi...

Indiferent că vorbim de Dică, de Rednic sau de oricare alt antrenor din primele trei eşaloane, munca lui trebuie evaluată nu doar în funcţie de rezultate.

Pentru că dacă antrenorul promovează 3-4 jucători tineri în anul respectiv, atunci poate le creşte cota de la 1 la 10 euro.

Dacă a implementat un nou sistem, care a dat roade, la fel, e alt lucru pe care l-a făcut bine. Dacă el a ajutat la strategia clubului, ca şi imagine, iar e un alt lucru pozitiv.

De asta spun că pe un antrenor nu îl poţi evalua doar prin prisma rezultatelor", a spus Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică va fi schimbat din funcție doar dacă va rata cucerirea titlului.

Clasament Liga 1

clasament

CITEȘTE ȘI:

Conferință tranșantă a lui Mirel Rădoi: "Voiam ca tinerii de la Dinamo să joace mai mult" » Selecționerul a anunțat ce dorință are pentru EURO 2019 și i-a avertizat pe jucători

N-a mai rezistat! Rădoi a criticat în public atitudinea lui Florinel Coman de la FCSB: "Nu e normal ce a făcut! Mă gândesc dacă să mă implic sau nu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lake1001
lake1001  •  28 Noiembrie 2018, 22:20

Simpatice emblemele de pe tricouri....iaurtul yögö... 0%grasime .

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Noiembrie 2018, 20:05

in sfarsit aud si eu pe unul care spune clar ca : UN ANTRENOR NU POATE FI EVALUAT DOAR PRIN PRISMA REZULTATELOR. Am vazut antrenori ce aveau rezultate iar ei erau ***, idioti sau pur si simplu incompetenti dar aveau noroc. Qvot erat demonstrandum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi2008
adi2008  •  28 Noiembrie 2018, 18:44

Nu-l schimba oricum pe Dica. Il costa mai putin si e mai supus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează