FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Radu Banciu, acuze incredibile după Viitorul - FCSB: „Evident că a fost aranjat! Nu trebuie lăsate să joace în aceeași divizie”

Radu Banciu a comentat într-un stil dur partida Viitorul - FCSB +42   FOTO
Radu Banciu a comentat într-un stil dur partida Viitorul - FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 10:39 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 11:25

Viitorul și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, în derby-ul etapei a 17-a din Liga 1, iar Radu Banciu a comentat într-un stil dur partida.

Jurnalistul a fost vehement la adresa celor două formații și a făcut acuzații extrem de grave fiind de părere că meciul a fost unul aranjat.

Radu Banciu: „Evident că Viitorul - FCSB a fost aranjat”

„Evident că a fost aranjat. Nu avem dovezile pe care ni le cerea Mitică Dragomir, dar e suficient să ne uităm un pic la meci ca să ne dăm seama. Desfășurarea lui a fost după scenariul clasic de acum câțiva ani. Rămâne întrebarea de ce nu și-au dat câte 3 puncte fiecare. De ce să pierzi 2 puncte? Că știu că la un moment dat așa se întâmpla! 

Ambele echipe au beneficiat de câte un penalty, evident a fost clasica litanie a fotbalului românesc. Când se întâlnesc cele două echipe zici că joacă prima echipă și a doua de la același club, Nici nu ar trebui lăsate în aceeași divizie Viitorul și FCSB”, a spus Banciu în emisiunea „Fotbal all inclusive” de la Look Sport+.

FCSB și Viitorul, meci suspect în 2013

În mai 2013, când echipa roș-albastră era deja campioană, Laurențiu Reghecampf a folosit o echipă experimentală și a pierdut pe Ghencea cu Viitorul, scor 2-5. 

Radu Banciu, acuze incredibile după Viitorul - FCSB: „Evident că a fost aranjat! Nu trebuie lăsate să joace în aceeași divizie”

Acel rezultat a stârnit o mulțime de controverse, fiind 3 puncte care au adus-o pe Viitorul mai aproape de salvarea de la retrogradare. Puștii lui Hagi au bătut apoi în „Ștefan cel Mare” și au continuat în Liga 1.

Sunt fericit. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost niciun aranjament, niciun blat. Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Echipa campioană, lejer, relaxat... A fost o chestiune de bun simț, asta s-a întâmplat în seara asta. Au fost niște chestii de omenie.Dar nu blaturi! Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru nașul meu
- Gigi Becali, după meci

După acel meci, Gigi Becali a plecat direct la aeroport dorind să părăsească România, doar că a fost oprit de poliție, fiind anunțat că pe numele său există o interdicţie de a ieși din țară. După câteva ore, Gigi Becali a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, plecând în jurul serii spre Direcția Cercetări Penale din Rahova, pentru a începe ispășirea pedepsei, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova.

VIDEO Reghecampf, dezvăluiri despre FCSB - Viitorul din mai 2013 

Citește mai multe știri depsre FCSB: 

Mihai Stoica, reacție după egalul cu Viitorul: „Înțeleg că de ani de zile Kovacs e rezident în Cluj” » Ce le-a răspuns fanilor care i-au cerut un atacant

EXCLUSIV Victor Becali, ferm în privința plecării lui Dennis Man la Fenerbahce: „Este o mare problemă”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (55)
533199587265336
Tosca Gelu  •  22 Ianuarie 2021, 16:41

Respect Radu Banciu,,,dar zi ceva si despre oaie , cum evolueaza in liga1 ilegal !

boerbist
boerbist  •  22 Ianuarie 2021, 13:13

Noroc cu O.M ca te tine in forma. La ce rezultate au in ultima vreme, te intelegem ca esti veninos... Fara folos, dar veninos.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  22 Ianuarie 2021, 12:09

Un care are o varsta le cam vede pe toate ! Intrebati antrenori vechi iesiti din fotbal sau jucatori cu ecperienta fara partipriuri ...campionatul de la noi se joaca in cateva meciuri numarate pe degete....in rest cooperativa lui Padureanu si Pinalti e mic copil....se mai mira ca nu au spectatori....astept de 1 An de cand e Pandemia un joc mai bun , dar is rare....

Vezi toate comentariile (55)
Comentează