FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Rangelo Janga așteaptă duelul cu naționala Argentinei: „Va fi bătaie pe tricoul lui”

Rangelo Janga, în duel cu Cristi Săpunaru
Rangelo Janga, în duel cu Cristi Săpunaru

Articol de , , - Publicat luni, 20 martie 2023 08:22 / Actualizat luni, 20 martie 2023 09:25

CFR Cluj și Rapid au remizat 2-2 în prima etapă din play-off-ul Superligii. Marcator al primului gol pentru gazde în derby-ul feroviar, Rangelo Janga (30 de ani) s-a aflat în asentimentul lui Dan Petrescu și consideră că ar trebui să fie mulțumiți cu egalul, ținând cont de șansele Rapidului din final.

Dan Petrescu a venit urlând la interviu: „Cei de la VAR să plătească!” + și-a făcut praf 4 jucători: „N-au ce să caute la națională!”
CFR CLUJ - RAPID 2-2
Dan Petrescu a venit urlând la interviu: „Cei de la VAR să plătească!” + și-a făcut praf 4 jucători: „N-au ce să caute la națională!”

De asemenea, Janga se gândește la partidele echipei naționale, cea a insulelor Curacao, cea mai importantă fiind împotriva Argentinei pe 28 martie.

VIDEO. Rangelo Janga: „Câteodată simțim că este împotriva noastră”

„În mod normal un punct nu este de ajuns pentru că avem nevoie să câștigăm fiecare partidă pentru că ne dorim să fim campioni. La final a fost cam care pe care fiecare cu 50 la sută șanse și amândouă am avut șanse de a înscrie. Dacă stăm să ne gândim la șansele lor de la final ar trebui să fim mulțumiți cu un punct.

N-am văzut faza cu golul nostru foarte bine pentru a mă pronunța referitor la arbitraj. Câteodată simțim că arbitrajul este împotriva noastră”, a spus Rangelo Janga.

Rangelo Janga: „Toată lumea se va bate pe tricoul lui”

Vârful care a înscris de 11 ori pentru formația din Gruia așteaptă să-l întâlnească pe Lionel Messi în confruntarea pe care Curacao o va avea cu Argentina în această pauză competițională.

„Mă simt foarte emoționat să joc împotriva Argentinei. Ca jucător îți dorești tot timpul să înfrunți cele mai tari echipe, iar acolo sunt cei mai buni jucători din lume. Toată lumea se va bate pe tricoul lui Messi, inclusiv eu. Este ceva  special să joci împotriva lui Messi pentru că este cel mai bun jucător din lume”, a mai precizat Rangelo Janga.

Citește și alte știri:

Episodul care l-a compromis » Gazeta a aflat din surse federale de ce nu a fost convocat Andrei Ivan la națională

Au tras corect linia din camera VAR?! » Scandal după CFR Cluj - Rapid, Dan Petrescu și Balaj au făcut iureș: „Viciere de rezultat, vor să ne curețe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează