FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a intrat OFICIAL în insolvenţă » Echipa e exclusă din cupele europene!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 15:40

Tribunalul Bucureşti a decis în această dimineaţă că Rapid Bucureşti a intrat oficial în procesul de insolvenţă. Aceeaşi instanţă va numi şi un administrator judiciar care va prelua frîiele clubului.

Acum că intrarea în insolvenţă a devenit oficială, aceasta va duce la autoexcluderea din cupele europene pentru cel puţin doi ani.
"În insolvenţă există un inconvenient, şi anume că un club, conform UEFA, nu poate participa în cupele europene atîta timp cît este în această procedură. Este un inconvenient pe care trebuie să ni-l asumăm, dar cel mai important este să salvezi clubul", a spus Ioan Taban.

Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, atît jucătorii cît şi angajaţii clubului fiind neplătiţi de mai multe lumi, dar FC Rapid mai are datorii şi către alte societăţi. Toate aceastea însumează suma de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 sînt doar către George Copos şi firmele acestuia, anunţă DigiSport.

Din momentul în care Rapidul va ieşi din insolvenţă, clubul mai are un an în care este suspendat din cupele europene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (138)
whosyourdady
whosyourdady  •  11 Decembrie 2012, 17:04
Postat de shooty13cris pe 10 Decembrie 2012, 20:16

1. nu sunt un fan al echipelor din Bucuresti 2. imi pare foarte foarte rau cand vad echipe ca Rapid si Dinamo cu astfel de probleme, sau mai rau, echipe precum Craiova,Poli,UTA,Arges in moarte clinica ! 3. sa luam de exemplu STELISTI vs RAPIDISTI : nu inteleg de ce e o bucurie cand stii ca o rivala e pe moarte ! Nu e o realizare mai mare si o bucurie mai mare atunci cand iti invingi adversarul pe teren ? Prostia romaneasca e data de zicala "sa moara si capra vecinului" Alex Ferguson (probabil cel mai mare antrenor ever) a declarat ca se bucura ca in ultimii ani mai are inca 2 derby-uri in campionat, cele cu City, pe langa celebrele Liverpool,Chelsea,Arsenal... Noi de ce nu pu

sunt niste distrusi

luciano86
luciano86  •  11 Decembrie 2012, 09:08

"fiind neplătiţi de mai multe lumi" :)) Cica echipa va fi exclusa din cupele europene cand e in pericol de a pica in divizia b sau chiar sa se desfinteze... Ar fi pacat sa dispara Rapidu...

tigruzzu
tigruzzu  •  11 Decembrie 2012, 04:34
Postat de andystar pe 10 Decembrie 2012, 23:46

-Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata…

Așa este al tău! Dovadă că postezi de nenumărate ori acel mesaj tâmp cu ce-i dorești tu Rapidului.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează