FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nume surpriză pe lista lui Mutu » Un antrenor care și-a dat recent demisia din Liga 1 îi poate fi secund la Rapid

Mutu a părut preocupat la antrenamentul de ieri // FOTO: Cristi Preda
Mutu a părut preocupat la antrenamentul de ieri // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2022 08:20 / Actualizat sambata, 05 martie 2022 09:48

După ce, la presiunea fanilor, a fost nevoit să renunțe la Edi Stăncioiu, Adrian Mutu l-ar putea aduce ca secund pe prietenul său Mihai Ianovschi jr, care în urmă cu 6 ani a fost în staff-ul lui Dan Alexa la promovarea Rapidului în Liga 1.

  • Rapid și Academica Clinceni se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 la debutul lui Adrian Mutu pe banca giuleștenilor. Partida este programată de la 20:30 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP. ro și în direct pe Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și Prima TV.

Plecarea lui Eduard Stăncioiu, după demonstrația suporterilor, care nu-l voiau la Rapid pe fostul portar din cauza trecutului său stelist, a mai liniștit apele. 

Ieri, Adrian Mutu a condus la Buftea al treilea și ultimul antrenament înaintea debutului său pe banca giuleștenilor, azi, la Mioveni, cu Academica Clinceni. Cu excepția lui Hlistei, care se pregătește încă separat, după o recidivă în urma operației de menisc și Onea, accidentat, a avut la dispoziție tot lotul. 

Mutu nepupincuristu' nu acceptă nepupincuriști!
Rapid
Mutu nepupincuristu' nu acceptă nepupincuriști!

Concentrat, îngândurat, noul tehnician și-a urmărit atent elevii chiar de la încălzire, încercând să-i evalueze cât mai repede. Victoria cu ilfovenii, aparent simplă, este singura variantă, după ce, imediat după numirea sa, reacțiile fanilor, dar și ale unor legende rapidiste, n-au fost deloc favorabile. 

Presiunea se simte, chiar dacă vișiniii sunt pe 9 și obiectivul principal este doar rămânerea în Liga 1, cum a anunțat patronul Victor Angelescu. 

Mihai Ianovschi ar putea fi secundul lui Mutu la Rapid

Deocamdată, Adrian Mutu a rămas cu un singur secund, Bogdan Pătrașcu, dar se gândește să își completeze staff-ul cu încă unul. Prima variantă ar fi bunul său prieten Mihai Ianovschi jr, cel care s-a despărțit recent de FC Argeș. 

N-ar mai fi probleme nici cu fanii, piteșteanul având în palmares promovarea Rapidului în Liga 1 în 2016, ca secund al lui Dan Alexa. Cel mai probabil, mutarea s-ar putea face săptămâna viitoare.

Nume surpriză pe lista lui Mutu » Un antrenor care și-a dat recent demisia din Liga 1 îi poate fi secund la Rapid
Mihai Ianovschi // FOTO: Imago

VIDEO Totul despre Rapid - Academica Clinceni

Citește și: 

Marius Șumudică, săgeți către conducerea Rapidului în mesajul postat de ziua sa: „Mă așteptam ca poza de pe tort să fie în culorile alb-vişinii!”

A greșit Mutu față de Iosif? „N-am pus presiune! Era normal să vin la meciul cu FCU Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
4224158377651299
Nedelcu George Cristian  •  05 Martie 2022, 13:21

Prieteni, El are deja secund. Acum are nevoie de antrenor cu portarii.???????? Stancioiu era antrenor de portari...

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  05 Martie 2022, 11:02

Daniel Neculae ești așa de *** să se suie Mutu cu fel de fel de nume și prieteni care el să fie șeful ceilalți cu încasatul banilor voi acceptați așa ceva Mutu va pleca mai repede decât credeți voi niște naivi poate chiar în seara asta dacă Clinceniul câștigă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113473407910153
Mitu Pevoi  •  05 Martie 2022, 09:31

azi rapidul ,,o ia" de la clinceni!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează