FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „Și-l permite Rapid pe Grameni?” » Mutu, despre țintele Rapidului în mercato: „Ne place profilul lui”

Adrian Mutu, antrenor Rapid
Adrian Mutu, antrenor Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 26 mai 2023 18:31 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 21:02

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut o conferință de presă înainte de FCSB - Rapid, în cadrul căreia a prefațat derby-ul și a vorbit despre câteva dintre țintele pe care giuleștenii le au în mercato de vară.

Sâmbătă, de la ora 20:30, FCSB și Rapid vor deschide etapa 10 din play-off, într-un meci care va reprezenta epilogul acestui sezon pentru ambele formații. Indiferent de rezultat, FCSB va încheia stagiunea pe locul 2, Rapid pe 5.

La conferința de presă de astăzi, Adrian Mutu a prefațat partida și a vorbit despre două dintre țintele Rapidului din perioada de transferuri, stoperul Iulian Cristea (28 de ani, liber de contract) și mijlocașul Constantin Grameni (20 de ani, Farul).

Interesul pentru Iulian Cristea, ex-FCSB, fusese anunțat public de acționarul Victor Angelescu.

Control la CSM București: „Prime și litigii de peste 1 milion de euro și indicii de natură penală în cazul Gabrielei Szabo
RAPORT
Control la CSM București: „Prime și litigii de peste 1 milion de euro și indicii de natură penală în cazul Gabrielei Szabo" + Cine s-a înfruptat din contractul cu ENGIE

„Și-l permite Rapid pe Grameni?” » Adrian Mutu, despre țintele Rapidului în mercato

„Vă dați seama că ne-am consultat. Este un jucător al cărui profil ne place, în momentul ăsta atât pot spune (n.r. - despre Cristea). Grameni? Este un jucător interesant. Nu voi vorbi despre niciun jucător care va veni, nu este OK. Vorbim după ce se termină etapa”, a transmis Mutu.

Imediat după, antrenorul Rapidului a fost întrebat dacă „Își permite Rapid un jucător precum Grameni?”

„Da, își permite. Eu cred că în momentul de față Rapid își permite jucători. Totuși, Gică Hagi are cupele europene la orizont, așa că nu știm care îi va fi strategia.

Dar nu cred că are rost să vorbesc despre lucrurile astea acum, nu vreau să intru în detalii despre transferuri, nu asta este cel mai important la această conferință. Avem un meci pe care-l tratăm serios, vrem să-l câștigăm. Vom vorbi după aceea”, a răspuns „Briliantul”.

Adrian Mutu, despre FCSB - Rapid: „Derby, meci al orgoliilor”

„Un derby rămâne tot timpul un derby, pentru noi este important chiar dacă nu mai contează la nivel de clasament. Este important din punct de vedere al orgoliilor, vrem să câștigăm.

Am tot lotul la dispoziție, în afară de Crepulja, care a plecat, Duganzdic, suspendat, și Moldovan, căruia i-am dat liber pentru a pleca la națională.

Vă dați seama că e o dezamăgire mare la ei, s-au luptat la campionat până în penultima etapă. Acum nu știu ce jucători au trimis în vacanță, nu asta este problema mea. Probabil vor schimba sistemul, dar vom vedea, nu asta este important.

Este un meci al orgoliilor, cu siguranță cine va intra pe teren va da 100%”, a punctat Mutu referitor la partida contra FCSB, pe care a învins-o în turul play-off-ului, 1-0.

Tot din Liga 1:

„Va fi cel mai bun din România!” » Mititelu, pariu curajos în direct la TV: „Afacere beton!”

Charalambous rămâne la FCSB, dar n-are niciun cuvânt de spus: „Nu sunt deciziile mele, patronul hotărăște”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  26 Mai 2023, 23:32

Domnilor care ați scris acest articol, întrebarea corecta era : fcsb-ul si-l permite pe Grameni? De ce ? Pt. ca aceasta echipa este condusa de sora unui samsar. Cand gândești ca un fecesebist începi sa-l imiți pe Gigi Valiza. Știți cumva, cine este acest băiat de-l "pretuiti" ca pe un mare jucător? PS- domnilor, din ziarul dvs. am aflat ca în ediția viitoare Rapidul va avea al doilea buget după cel al CFR-ului din Cluj. Fcsb s-ar părea ca are locul patru asigurat. Gigi Valiza taie tot.

avramovic19
avramovic19  •  26 Mai 2023, 21:20

Sunt de pärere cä lista de transferuri la Rapid ar trebui deschisä cu un antrenor,adevärat,experimentat,cu pedigree,cu performante,cu putere de impunere,cu"stofä"si eventual cu ceva globule giulestene in sänge.Nuuu...Mutu.Ca exemplu,mi-as permite chiar si o recomandare nominalä:Florin Motroc.

Vic_5864
Vic_5864  •  26 Mai 2023, 20:53

Grameni nu a aratat nimic la nationala de tineret, ca sa vezi cum se descurca in alta conjuctura de echipa, nici la Farul nu a rupt gura targului si nici nu este bine sa arunci cu banii ca sa umfli gusa machedonului. Mai bine orienteaza-te spre tarile baltice sau fosta Yugoslavie sunt jucatori buni la preturi mici care la Rapid pot exploda.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează