FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu, discurs dur: „Un singur prost, care se numea Pancu, a fost demis după două egaluri și o înfrângere”

Daniel Pancu // FOTO: Raed Krishan
Daniel Pancu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 09:26 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 09:57

Daniel Pancu a vorbit despre situația lui Mihai Iosif la Rapid și a avut un discurs dur.

Antrenorul de 44 de ani și-a adus aminte de momentul în care a fost îndepărtat din cauza rezultatelor salbe de la Rapid, în martie 2020, după ce a condus echipa timp de un an și jumătate.

Daniel Pancu, discurs dur: „Un singur prost, Pancu, a plecat fără compensații”

„Nu cunosc situația, da dacă este adevărat ce au declarat ei, că obiectivul este evitarea retrogradării, atunci nu este niciun motiv ca să fie demis.

Pur și simplu, nu există niciun motiv. Adică, poți să demiți antrenorul, dar probabil cu plata unor compensații și toate celelalte chestiuni. 

Un singur prost, care se numea Pancu, a fost demis după două egaluri și o înfrângere. Și un singur prost a plecat fără compensații, care se cheamă tot Pancu. Și mai putem continua pe ideea asta cu Pancu, dar nu vreau să insist”, a declarat Pancu, potrivit digisport.ro.

  • După 11 etape, Rapid este pe locul 7, cu 18 puncte (5 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri). Giuleștenii trec printr-o perioadă dificilă în Liga 1, având 5 partide la rând fără victorie.

Am avut momente când m-am simțit singur, m-am simțit trist, dar după aceea, am stat şi m-am gândit la câte am realizat, de unde am plecat eu împreună cu aceşti băieți minunați. Mi-am dat seama că eșecurile din ultimele meciuri ne-au făcut mai puternici, mai uniți. 

Vânat mă simt de când am preluat Rapidul şi eram pe locurile 11-13. N-am nicio problemă! V-am spus, sunt mai puternic ca niciodată. Nu sunt o persoană care caută alibiuri. De un an se fac valuri, de când am avut șanse la promovare. Nu mi-a spus nimeni că n-aş avea credit eu. Eu am obiectiv salvarea de la retrogradare, se știe foarte clar.

- Mihai Iosif, antrenor Rapid

VIDEO Trebuie Rapid să continue cu Mihai Iosif antrenor?

Citește și: 

Portarul Rapidului îi acuză pe fanii lui Sepsi: „Nu le convenea că sunt român! Altfel de ce m-au înjurat tot meciul?”

LPF a anunțat programul următoarei etapei din Liga 1: când e programat derby-ul Rapid - CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
octavianus
octavianus  •  06 Octombrie 2021, 12:12

Profit de subiect si atat vreau sa spun, avem de jucat cu Dinamo care l-a adus pe Rednic, Clinceni, Craiova, nu mai spun de CFR, sunt tot atatea teste pentru Mita & Co, trageti linie dupa si vedeti ce a iesit, personal nu sunt deloc multumit de jocul echipei, respect mult ce a facut Mita, DA UNUL DINTRE NOI, de unde a luat echipa si unde a ajuns cu ea, dar cred ca este maxim ce poate face MITA, alegerea este la noi, vrem mai mult ? lotul asta pare ca poate mai mult, vrem ? putem ? sau o sa tremuram pana in ultima etapa ? In cateva etape o sa stim raspunsul sa dea Domnul sa ma insel. FZR si Doamne ajuta p.s. Pancu nu este solutia.....sa nu fiu inteles gresit, ne trebuie ANTRENOR.....

p.rares
p.rares  •  06 Octombrie 2021, 11:22

Asta chiar se crede antrenor.Esti praf Pancule,tine-te de bautura ...

costeltudor
costeltudor  •  06 Octombrie 2021, 10:45

Trandafirasule , fi obiectiv , fa o analiza obiectiva la traseul echipei in liga 2 , ar fi trebuit sa fi demis cel mai târziu in pauza dintre tur și retur !!! Eu personal te sfătuiesc sa te apuci de modeling , antrenoratul NU este pt. tine !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează