FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BOTOȘANI 1-1

VIDEO Regretul marcatorului Rapidului după egalul cu Botoșani: „Ne gândeam că e greu să pierdem puncte acasă”

Junior Morais/ foto Cristi Preda (GSP)
Junior Morais/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 07:16 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 09:37

Rapid a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1, într-un meci din etapa #13 din Superliga. Junior Morais, marcatorul echipei lui Mutu, și-a exprimat regretul pentru primul pas greșit pe Giulești.

Rapid avea victorii pe linie în acest sezon în Giulești, dar nu a reușit să continue seria și cu Botoșani, în ciuda ocaziilor mari ratate de-a lungul partidei.

Adrian Mutu, luat prin surprindere la meciul cu Botoșani: „Atunci am realizat că vom avea alt gen de meci” + Recunoaște o greșeală din trecut: „Eram frustrat!”
Rapid - Botoșani 1-1
Adrian Mutu, luat prin surprindere la meciul cu Botoșani: „Atunci am realizat că vom avea alt gen de meci” + Recunoaște o greșeală din trecut: „Eram frustrat!”

Junior Morais, declarații după Rapid - Botoșani 1-1

„Suntem triști că am făcut egal acasă, dacă era în deplasare, era OK. Acasă ne-am gândit că era greu să pierdem puncte. Dar trebuie să ridicăm capul acum, să câștigăm următorul meci. Mai trag pe la antrenamente, iar azi am avut noroc și timp să îmi pregătesc mingea. 

Încerc de multe ori la antrenament și sunt bucuros că am dat două goluri de la 20 de metri. Am făcut un meci foarte bun, păcat. Trebuie să mergem înainte și să ne calificăm în play-off. 

Ne gândim la următorul meci. Trebuie ă fim încrezători că vom merge în play-off. Fanii își doresc mereu să câștigăm, vin mereu, iar noi trebuie să le oferim o victorie în următorul meci”, a declarat Junior Morais după meci.

+31 FOTO

După aspectul jocului și după numărul de ocazii, meritam să câștigăm. E greu să ne bată cineva aici, cu aportul publicului, căruia îi mulțumesc. Și egal e greu de obținut în Giulești. 
- Răzvan Onea, fundaș dreapta Rapid

Citește și:

Dan Șucu și-a ales modelul din fotbal: „Vreau ca Rapid să fie pentru România ce e Salzburg pentru Austria”

Dan Șucu, mândru de noua bază a Rapidului: „Este de departe cel mai bun teren din țară”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close