FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Mutu e precaut înainte meciului cu Botoșani: „Știm ce ne așteaptă” + „Nu am dat câte goluri aș fi vrut”

Adrian Mutu, antrenor Rapid
Adrian Mutu, antrenor Rapid

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 09:55 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 11:34

Adrian Mutu, antrenorul de la Rapid, a prefațat duelul cu FC Botoșani, din etapa #13 din SuperLiga.

  • Rapid  - Botoșani se joacă de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Declarațiile lui Adrian Mutu înainte de Rapid - Botoșani

„Botoșani are un antrenor foarte bun, care mie îmi place foarte mult. Îl cunosc. Are jucători cu viteză, tehnică, precum Santos, Mailat. Nu e aceeași echipă de anul trecut, exceptând portarul, fundașii laterali, Roman și Mailat.

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Duckadam: „Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”
FCSB
Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Duckadam: „Am văzut și că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

Au început sezonul fantastic, știm ce ne așteaptă. E o echipă bună. Concentrarea, atitudinea trebuie să fie punctele forte.

Dragoș Grigore a revenit, va juca. Vojtus e de 10 zile cu noi la antrenament, dar nu va juca, nu e în lot. De când am venit eu, Vojtus cred că are vreo 3 accidentări. Trebuie să fim precauți, vrem să îl avem tot sezonul. De asta așteptăm să fie 100% fizic înainte de a intra”, a spus Mutu la conferința de presă.

Antrenorul de la Rapid a fost apoi întrebat de randamentul ofensiv al echipei sale, care a a marcat 13 goluri în acest sezon.

„Am atacanți buni. Nu am dat câte goluri aș fi vrut. Dacă ne comparăm cu celelalte echipe, nu mi se pare că avem o problemă, iar locul în clasament ne confirmă asta (n.r. - locul 2)”, a spus Mutu.

Adrian Mutu, despre tragerea la sorți pentru EURO 2024

Adrian Mutu a vorbit și despre tragerea la sorți din preliminariile EURO 2024, ca va avea loc duminică, de la ora 13:00.

Ungaria din ultima vreme nu știu dacă e bine să pice cu noi. Fiind în urna a treia, vom avea doi adversari dificili. Lucrurile se îngreunează. Ungaria trece printr-un moment foarte bun, poate cel mai bun din ultimii 10 ani. Ar trebui să fim foarte atenți cu ei.

Despre Franța dacă ar pica, ce să mai zicem, e o forță. Prea multe șanse nu avem, va fi destul de greu”

Citește și:

„Scuze, Edi, dar nu știi ce înseamnă performanța” » Ce aștepta Gică Popescu de la selecționer după Liga Națiunilor

De ce David Miculescu dezamăgește meci de meci la FCSB » Omul care îi știe toate secretele: „Cred că asta îl apasă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
argus
argus  •  08 Octombrie 2022, 19:44

Dle Mutu, Daca nu luati in serios statistica de la meciul cu Chindia Targoviste, o sa aveti acelasi rezultat si cu Botosani! Ce spune statistica: - din 445 de pase, 16 suturi si doar 3 pe poarta (Chindia 227 de pase, 13 suturi si 6 pe poarta) de unde reise ca jucatorii nu au un plan, schema de joc, nu isi asuma responsablitatea sutului la poarta (ce rost ca a avut posesie 65%, pentru ce, doar ca sa plimbe mingia? - "boala pe Sefer!; desi aproape de fiecare data a creat faze de gol sau/si a amrcat, primul schimbat este sefer! Dece dle Mutu? Dece nu joac din el nici Panoiu MACAR ODATA 90 de minute?; - jucatorii ajung in careul de 16 m si, de regula, nu stiouncum sa iasa mai repede din suprafata de pedeapsa! O fi normal? Nu este spatiul in care sa incerci sa driblezi sa, pana la urma, sa fortezi greseala adevrsarului?; -Sapunaru? La meciul cu Chindia la ce "misto"pasa (evident, majoritate paselor aiurea, laterale sau la portar!) Pana la urma, intrebarea este daca analizati meciurile impreuna cu jucatorii, sa-si vada "opera"? Incepetii, indraznesc sa va sugerez, cu analiza datelor de la meciul cu Chindia link: https://www.google.com/search?q=afc+chindia+tragoviste+2022%2F2023&rlz=1C1VDKB_enCA966CA966&oq=afc+chindia+tragoviste+2022%2F2023&aqs=chrome..69i57j33i10i160l3.27195j1j15&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKABMgkIAhAhGAoYoAEyCQgDECEYChigAdIBCjI3MTk1ajFqMTWoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=m;/g/11s42z0d1j;

rav410wrc
rav410wrc  •  08 Octombrie 2022, 11:51

Dac-ar fi fost Mutu "precaut", la diverse prafuri si substante, pe la Londra, ce bine era ... Cu "precautie" la Rapid, in supermamaLiga, nu ajungi departe :((

Vezi toate comentariile (2)
Comentează