FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Ce probleme a avut Mihai Iosif după despărțirea de Rapid: „I s-a făcut rău. Ne-am dus să ne luăm tensiunea. Le-am spus: «N-are cum, sunt stricate aparatele»”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 13:15 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 13:41

RAPID. La mai bine de o lună de când a fost demis de șefii giuleștenilor, Mihai Iosif e în căutarea unui nou angajament. În timpul liber, charismaticul tehnician merge la piscină și saună, o astfel de vizită fiind povestită cu lux de amănunte de Florin Manea, impresarul și prietenul său, la GSP Live.

Invitat săptămâna aceasta la emisiunea moderată de Costin Ștucan, Florin Manea a dezvăluit cu ce-și ocupă timpul liber Mihai Iosif după despărțirea de Rapid. Agentul a mai spus și că Miță Iosif vrea să revină cât mai curând pe banca unei echipe.

Florin Manea, poveste amuzantă cu Mihai Iosif: „Ne-am băgat puțin în apa aia cu sare, voiam să plutim cu burțile în sus”

„Am fost la Therme cu Miță Iosif, da. Am discutat, am făcut strategii. Am fost pe la prânz, când nu era nimeni. Chiar am vrut să văd dacă ne recunoaște cineva, dar am trecut neobservați. Noi nu facem băi de nămol, ne-am băgat puțin la apa aia cu sare, să plutim cu burțile în sus

Am făcut și o saună mișto. Era unul care arunca fel și fel de miresme, arunca prosoapele pe acolo. Miță a ieșit, i s-a făcut rău, că e mai grăsuț. Eu am stat până la final. După, ne-am dus să ne luăm tensiunea. 

Amândoi aveam 12 cu 7. Le-am spus: «N-are cum, sunt stricate aparatele». Zicea Miță Iosif: «Eu aveam tensiunea 20 când eram la Rapid»”, a povestit Florin Manea, în studioul GSP Live. 

Florin Manea: „Iosif a făcut o greșeală apropiindu-se prea mult de jucători”

Pe parcursul emisiunii, moderatorul Costin Ștucan l-a întrebat pe Florin Manea despre cauzele pentru care Mihai Iosif a fost demis de la Rapid. Impresarul susține că antrenorul a greșit în momentul în care a devenit prietenul fotbaliștilor din lot și că această apropiere i-a fost fatală. 

Mihai Iosif a semnat cu mine din naștere. El, în momentul de față, ar vrea să continue cariera de antrenor. Conform licenței pe care o are, e îndreptățit să fie tentat de Liga 2.

Florin Manea, impresar

Ar trebui să fie și Victor Angelescu la Muntele Athos, să-i pună lui Miță Iosif niște lumânări. Rapid n-ar fi promovat fără Mihai Iosif. Ei deja vorbeau de reconstrucție. Dacă nu-l luau pe Mihai Iosif, echipa nu promova. Strategia lor era foarte greșită.

Iosif a avut niște rezultate din postura unui no-name. Nu are numele unui fost fotbalist, nimeni nu îl băga în seamă, nu avea licență de Liga 1. Apoi, după ce începi să ai aceste succese, pierzi puțin din autoritate. E greu să te duci să-i spui lui Săpunaru: «Băi, la ora 6 să fii la masă». Din punctul meu de vedere, Iosif a făcut o greșeală apropiindu-se prea mult de jucători

A fost foarte prietenos cu ei. Când a fost ziua lui, Miță Iosif a petrecut cu jucătorii. Nu e OK să te apropii atât de mult”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Rapid:

VIDEO Lovitură pentru Rapid: „S-a accidentat, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului” + Omul momentului în Giulești, prins între agent și club: „Nu e etic ce fac”

Veste URIAȘĂ pentru Rapid: aproape de a recupera baza ProRapid!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ijohn
ijohn  •  15 Aprilie 2022, 18:54
Postat de dobrin pe 15 Aprilie 2022, 17:38

Miță Iosif sa-si aiba grija de sanatate in primul rand.

exact....și sa pună și mana pe carte putin, o licența luata pe bune nu strica, nici un schimb de experiență pe la vreo 2-3 echipe măcar de mijlocul clasamentului de prin Germania, Italia.

dobrin
dobrin  •  15 Aprilie 2022, 17:38

Miță Iosif sa-si aiba grija de sanatate in primul rand.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează