FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

Rapid - CFR Cluj 2-0. Show Mihai Iosif după meci: „Mi-era frică la 2-0. Îmi convenea mai mult 1-0!” + „Trăim într-o lume capitalistă fără moralitate”

Mihai Iosif / foto: GSP +32   FOTO
Mihai Iosif / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 23:02 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 23:24

Mihai Iosif (46 de ani) a fost în mare formă la interviuri, după ce Rapid a produs surpriza și a învins-o pe CFR Cluj cu 2-0.

Tehnicianul giuleștenilor spune că s-a temut după ce echipa sa a înscris golul secund, amintindu-și de partidele cu UTA și Sepsi, când giuleștenii au irosit un avantaj asemănător. Totodată, Iosif a trimis și câteva „săgeți” spre contestatarii săi: „Trăim într-o lume capitalistă fără moralitate”.

Mihai Iosif: „Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0”

Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0. Când am avut 2-0, mi-au venit în cap meciurile cu UTA și Sepsi. Ne-am motivat foarte bine azi, iar în meciurile cu miză parcă ne supramotivăm. Totuși, așa trebuie să jucăm mereu, eu respect toți adversarii și antrenorii. 

Trăim într-o lume capitalistă, unde moralitatea nu-și prea mai are locul. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ și să respect pe toată lumea. 

Devine o obișnuință să pierd jucători, vom vedea cum îi vom înlocui. Vreau să îi felicit pe jucători, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume. Sper ca la meciul următor să avem mai mulți fani alături de noi. Dinamo nu e într-o poziție bună, dar leul rănit va da întotdeauna totul pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Iosif, la microfonul Digi Sport. 

Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat în România, are cinci campionate câștigate. A fost un mare internațional și îi urez mult succes în Conference League.

Mihai Iosif, despre Dan Petrescu

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+28 FOTO

Ce a spus după meci Adrian Bălan, eroul Rapidului cu CFR Cluj

Rapid a câștigat derby-ul „feroviar” cu CFR Cluj, scor 2-0 grație „dublei” lui Adrian Bălan. La finalul meciului, atacantul giuleștenilor și-a lăudat colegii pentru prestația în fața campioanei.

„Concentrarea este mult mai mare când jucăm cu echipe mai bine clasate. Dăm totul, ne automotivăm. Cred că asta ar trebui să facem la toate meciurile. Este greu fără suporteri în tribune, este decizia lor. Sperăm ca la următoarele meciuri să fie alături de noi, pentru că ne împing de la spate.

Sunt la Rapid, vreau să-mi fac treaba, să marchez cât mai mult, pentru că numai așa pot să-mi ajut colegii. În orice derby nu este o favorită, se va juca totul pe teren și noi vom da totul”, a declarat Bălan după succesul contra clujenilor.

VIDEO Ionuț Rada a analizat golul Rapidului din prima repriză

Citește și alte știri de actualitate:

Rapid - CFR Cluj 2-0. Miță „Bursucul” » Iosif îl bate pe Petrescu folosindu-i strategia

Ciprian Deac nu și-a menajat echipa: „Așa-i când tratezi fotbalul cum am făcut-o noi azi. Să ne dăm două palme”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
284045753721142
Apostol Lasandru  •  18 Octombrie 2021, 11:17

Trăim într-o lume capitalistă, unde moralitatea nu-și prea mai are locul...ce *** zice asta? lupul dacic din el urla rau***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  18 Octombrie 2021, 08:25

Fostul primar Tudorache merită toate felicitările!Acest om a reușit din banii cetățenilor să aducă Rapid în prima ligă.Respect!

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  18 Octombrie 2021, 08:23

Concluzia: să vină lumea morală comunistă

Vezi toate comentariile (9)
Comentează