FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

VIDEO Cristi Manea, după înfrângerea cu Rapid: „Nu cred că își mai dorește nimeni să câștige CFR Cluj din nou titlul. S-a cam plictisit lumea de noi”

Cristi Manea // FOTO: Raed Krishan +28   FOTO
Cristi Manea // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat marti, 02 mai 2023 09:56 / Actualizat marti, 02 mai 2023 10:43

Căpitanul lui CFR Cluj în înfrângerea cu Rapid, 1-3, Cristian Manea (25 de ani) a analizat prestația echipei sale în meciul de pe Giulești.

CFR Cluj, campioana ultimelor 5 ediții din Liga 1, a căzut pe locul 3, fiind la 5 puncte de liderul Farul, cu 4 etape înainte de finalul play-off-ului. Cristi Manea a analizat șansele pentru câștigarea unui nou campionat și e sigur că echipele din Liga 1 își doresc să blocheze formația lui Petrescu din drumul spre un nou trofeu.

Eroul Rapidului cu CFR Cluj explică ce se întâmplă cu echipa lui Dan Petrescu: „Are cam același stil de joc”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Eroul Rapidului cu CFR Cluj explică ce se întâmplă cu echipa lui Dan Petrescu: „Are cam același stil de joc”

VIDEO Concluziile lui Cristi Manea după Rapid - CFR Cluj: „S-a cam plictisit lumea de noi”

„Nu am avut deloc șansă. În prima repriză am luat goluri la toate acțiunile lor. Dar putea fi 3-2 pentru noi la pauză. Trebuie să dăm totul în partidele următoare. Nu e vorba că Rapid ne-a luat tare. Știam că ne așteaptă un meci greu. Dacă începeam meciul ca în a doua repriză, aveam șanse să căștigăm.

Este normal ca toate adversarele să fie motivate cu noi. Nu cred că își mai dorește nimeni să câștige CFR Cluj din nou titlul. S-a cam plictisit lumea de noi. 

În primele meciuri din play-off am fost foarte dezavantajați și asta ne-a dat puțin în cap. Mă gândesc la golul anulat în meciul cu Rapid, la golul Craiovei a fost ofsaid clar... 

Mai avem o șansă destul de mică la campionat, dar vom lupta până la final. E cel mai frumos sentiment să ridici un trofeu. Vom vedea la final. Nu știi niciodată ce se va întâmpla. Sperăm să facem o surpriză. Toate echipele sunt echilibrate, ca valoare”, a spus Cristi Manea, după meciul din Giulești.

Dan Petrescu era negru de supărare la final. Nu ne-a spus nimic, nici nu ne-am întâlnit cu el. E și normal. Are pretenții de la noi. Vrea să câștigăm fiecare meci. 

Am avut foarte multe meciuri, cred că eu sezon destul de bun. A fost un sezon lung. Am avut 58 de meciuri, altele au 30. Și ce rezultate am avut... Nimeni nu a spus că am bătut Slavia Praga de două ori. Lumea a spus că ne-am făcut de râs. Unde ne-am făcut de râs? Ce valoare au ei și ce valoare avem noi? E normal să intervină oboseală. Am avut multe meciuri. Nu e ușor. Dar e plăcerea noastră. Nu dăm cu sapa.

- Cristi Manea

Citește și: 

Dan Petrescu face lumină în bizarul caz de la CFR Cluj: „L-a terminat moral. Nu mai e ca înainte”

Mutu, întrerupt de Petrescu în timpul interviului: „Îl înțeleg, îi mulțumesc pentru asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
liviul
liviul  •  02 Mai 2023, 11:12

Cristinel lasa pe altii, intreba-te in pimul rand pe tine daca vreti si mai ales daca sunteti in stare sa mai catigati campinatul sau campionate viitoatre. EL, MJESTATEA SA , UNICUL Daaaaan PETRESCUUuuuuu a facu echipa varza a la Cluj.

remarque
remarque  •  02 Mai 2023, 11:04

dupa meciul cu U, in care franele au primit 3 penalty-uri, Manea era ca un paun cu coada mare si colorata, Deac spunea ca nici nu stie cum doarme noaptea, suporterii franelor se si vedeau in Champions League. Na baietii, se pare ca roata s-a cam intors, aveti mari sanse sa nu prindeti Europa anul asta si se ingroasa tare treaba. Aveti restante salariale mari, Nelutu Varga e dezamgit si satul sa tot scoata bani pentru niste mercenari uzati si sa schimbe zeci de jucatori ca asa vrea Petrescu, presa e anti CFR, cam toata lumea e satula de voi, va asteapta vremuri grele de tot. Cred ca principalul vostru obiectiv va fi sa supravietuiti. Fara nici un fel de gluma

Vezi toate comentariile (2)
Comentează