FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 1-0

Emil Săndoi, pe aceeași lungime de undă cu Griezmann » Explicația eșecului cu Rapid: „În condiții normale n-am fi pierdut”

Rapid a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Emil Săndoi (56 de ani) crede că fanii giuleșteni au făcut diferența. +33   FOTO
Rapid a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Emil Săndoi (56 de ani) crede că fanii giuleșteni au făcut diferența.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 00:04 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 00:05

Rapid a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1. Emil Săndoi (56 de ani) crede că fanii giuleșteni au făcut diferența.

Toate detaliile despre Rapid - Chindia, AICI

Aproximativ 15.000 de spectatori au creat o atmosferă specială pe Arena Națională, la meciul dintre Rapid și Chindia. Emil Săndoi e sigur că rezultatul ar fi fost altul, dacă s-ar fi jucat cu porțile închise. 

Emil Săndoi, după Rapid - Chindia: „Am luat un gol de cascadorii râsului”

„Fanii au creat o atmosferă fantastică, au venit în număr mare. Din păcate, nu prea am știut să ne descurcăm în aceste condiții. Am făcut greșeli de poziționare. În condiții normale nu le-am fi făcut. Poate și faptul că ne-am obișnuit fără spectatori... Acum e mai greu să înțeleagă indicațiile.

Nu pot să uit ultima ocazie, ocazie singur cu portarul a lui Florea. Puteam egala atunci. Din punct de vedere ofensiv am utilizat toți jucătorii. Avem o bancă destul de scurtă. Astăzi am fost nevoiți să improvizăm, pentru că actele lui Baxevanos nu au venit.

Dar până la urmă am luat un gol de cascadorii râsului. Să ai 100 de posibilități de a degaja mingea și să tragi direct în adversar... E un gol ciudat, cum rar se vede pe terenul de fotbal. Rapid a făcut niște transferuri foarte bune, au stat bine și din punct de vedere fizic”, a spus Emil Săndoi, la Telekom Sport.

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

O explicație asemănătoare cu cea a lui Emil Săndoi a avut și Antoine Griezmann, după remiza dintre Franța și Ungaria, de la Euro 2020. Starul Barcelonei a spus că nu mai este obișnuit cu un stadion plin și că apar probleme de comunicare între coechipieri.

Citește mai multe știri despre Rapid - Chindia:

S-a întors Rapidul! Careul Chindiei, asediat de torțe și fumigene » Startul meciului, amânat

Probleme pe Arena Națională: „Ne înghesuie pe toți aici! Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  19 Iulie 2021, 14:56

Ca de obicei Sandoi este de cascadorii rasului.Pai mai Sandoi pentru tine condiții normale înseamnă fără spectatori?Nu vezi cât de penibil ești?Dupa ce ,ca întotdeauna,ai omorât Frumusețea jocului ci și te plângi ca au fost spectatori in tribune.Chiar nu ți-e Rușine fricosul?Iti pui autobaza in propria jumătate și speri sa ai un contraatac norocos?Pai asta e fotbal? Ești in nimic fără nicio performanța și îți înveți jucătorii sa joace dur.Rușine!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  19 Iulie 2021, 03:49

Un gol de cascadorii râsului. Să ai 100 de posibilități de a degaja mingea și să tragi direct în adversar... E un gol ciudat, cum rar se vede pe terenul de fotbal. Si o ratare la fel. Să ai 100 de posibilități de a trage la poarta, si tu sa dai cu stangul in dreptul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează