FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 1-0

„Fericirea are chipul meu” » Miță Iosif, în extaz: „Vom ataca non-stop, suntem Rapid!”

Mihai Iosif a tras concluziile după Rapid - Chindia 1-0 +33   FOTO
Mihai Iosif a tras concluziile după Rapid - Chindia 1-0

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 00:10 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 00:32

Rapid a învins-o pe Chindia, scor 1-0, în primul meci al etapei din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, are așteptări ca elevii săi să joace și mai bine în viitor.

Toate detaliile despre Rapid - Chindia, AICI

Programul și rezultatele primei etape din sezonul 2021-2022

Mihai Iosif, despre Rapid - Chindia: „O victorie mare”

„Răsuflu ușurat, sunt fericit. E visul oricui să joace într-o asemenea atmosferă. Am avut mulți jucători noi, n-am jucat niciun meci de pregătire în formula de azi, din acest motiv victoria e mare. 

Jucăm ce ne dorim acum, dar pe viitor o să ne dorim mai mult. Trebuie să fim Rapid, vom ataca non-stop, vom crea presiune! La Rapid e presiune e în orice moment, pentru orice angajat al clubului. 

Avem suporteri fanatici, așteaptă să dai totul. Chiar dacă nu sunt rezultatele dorite. Dar, când dai totul pe teren, ești aplaudat. Eu îi iubesc pe fani, de-acolo vin. «Fericirea are chipul meu», vorba cântecului”, a declarat Iosif la Telekom Sport.

A fost un gol muncit, poate și norocos. Înseamnă foarte mult pentru noi, am avut o presiune foarte mare. Îmi doream foarte mult să văd acești suporteri minunați la meci. Mă bucur că am putut să-i facem fericiți. Per total, cred că am jucat bine 
Adrian Bălan, atacant Rapid

Ne bucurăm că am reușit să luăm cele 3 puncte. E adevărat că spre final o neatenție a noastră putea să ne coste. Ne bucurăm că am început cu dreptul. De mâine ne gândim la următorul meci. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Combinăm experiența cu tinerețea, avem jucători tineri de mare valoare care, alături de noi, cei mai în vârstă, au șansa să crească. Atmosfera e una foarte frumoasă. Mă bucur că au venit atât de mulți fani. 

Cei de la Dinamo știau dorința mea, am avut o discuție cu dânșii, din păcate nu s-a putut să mă întorc

Dragoș Grigore, fundaș Rapid

Sperăm ca pe viitor să câștigăm, cât mai repede. E frustrant să pierdem așa. A fost un meci echilibrat, un egal ar fi fost mai echitabil
Dinu Moldovan, portar Chindia

Atmosferă senzațională pe Arena Națională, la Rapid - Chindia

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Rapid - Chindia:

S-a întors Rapidul! Careul Chindiei, asediat de torțe și fumigene » Startul meciului, amânat

Probleme pe Arena Națională: „Ne înghesuie pe toți aici! Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2021, 14:51

Suporterii Rapidului , UNICI prin atașament , fanatism și constanță (indiferent de problemele prin care a trecut clubul lor dealungul vremurilor și al Ligii în care au evoluat) sunt întradevăr în altă Ligă , o Ligă pe care noi ceilalți doar sperăm și credem că (UNEORI) o putem egala , dar asta doar în visele noastre!!! Bravo Rapid , bravo neegalaților suporteri rapidiști... ne vedem la anul în Liga I.

parang
parang  •  19 Iulie 2021, 17:17

Să mă ferească Dumnezeu să fiu fericit,dacă fericirea are chipul ăstuia!!!!Despre joc ce să zici??? Asemenea noroc nu putea avea decât "fericitul "!!! Cum să degajezi în piciorul bolovanului ăluia și să sară mingea imparabil în poarta ta? Uite-asa!!! Oricum ăștia vor fi cu siguranță la retrogradare, că doar nu-și vor degaja toți in proprie poartă....

ion.coman
ion.coman  •  19 Iulie 2021, 09:11
Postat de param0unt pe 19 Iulie 2021, 08:55

Heheheee! ...parca rapid e barcelona sau real madrid!?.... ma rog, nici prin traditie, rapid nu a fost o echipa superofensiva! Nici poveste! Putina modestie nu strica! Poate e euforia generata de arena nationala, ceva pe-acolo...

Suporteri de carton, trebuie sa intelegeti un lucru. Omul nu a vorbit de victorii sau de infrangeri, a vorbit de spectacol! Ceva ce voi nu veti intelegete nicioada. Exista cateva tipologii de oameni de fotbal: 1. Suporteri adevarati 2. Suporteri de carton care se mai numesc si telespectatori sau hateri d-astia care vorbesc si ei sa se afle in treabă. Elegant a raspuns domnul Iosif si despre Rapid. O echipa minunata, exista vreo 5 galerii in Sud America si vreo 3-10 in Europa sa se ridice la acelasi nivel, restu se numesc spectatori cel mult. Fanii sunt aia pe care ii vedeti 13-20 mii de canta de tremura Bucuresti si toata tara, nu ce aveti voi hateri anonimi pe net. O echipa minunata si un debut frumos!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează