FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-5

Rapid confirmă oficial! Cine e marea țintă din mercato: „E o ofertă corectă” » Replica a venit imediat: „Nu e de luat în seamă”

Grameni, în dreapta, e dorit la Rapid / FOTO: Raed Krishan
Grameni, în dreapta, e dorit la Rapid / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 28 mai 2023 07:20 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 16:40

Rapid râvnește la transferul lui Constantin Grameni, una dintre „perlele” lui Gică Hagi de la Farul, iar președintele Daniel Niculae confirmă oferta giuleștenilor pentru mijlocașul defensiv de 20 de ani, cotat de Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Prin vocea lui Daniel Niculae, alb-vișiniii au transmis sâmbătă seara, imediat după victoria istorică reușită cu FCSB, 5-1, că i-au făcut o ofertă lui Dina Grameni, talentatul „închizător” al constănțenilor. Doar că propunerea Rapidului nu i-a dat prea tare pe spate pe oficialii de la malul mării: „Nu e o ofertă de luat în seamă”, au transmis dobrogenii. 

Imagini scandaloase pe Arena Națională » Ce au putut să cânte fotbaliștii lui Mutu împreună cu cei din galeria Rapidului
FCSB - Rapid 1-5
Imagini scandaloase pe Arena Națională » Ce au putut să cânte fotbaliștii lui Mutu împreună cu cei din galeria Rapidului

Daniel Niculae: „E o ofertă corectă pentru Grameni, din punctul nostru de vedere”

„Va începe perioada de mercato, toate echipele își doresc jucători, vor să continue cu anumiți jucători. Vom vedea în următoarele zile (n.r. - ce se întâmplă în privința transferului lui Grameni). E o ofertă corectă din punctul nostru de vedere.

Sunt jucători interesanți la toate echipele. Și noi avem jucători interesanți. Se anunță o perioadă de mercato destul de caldă. Vrem să întărim lotul.  Sunt anumiți jucători care pleacă, alții vor veni. Încercăm să facem un lot cu care să ne îndeplinim aceste obiective”, a comentat Daniel Niculae, la finalul derby-ului câștigat în fața rivalei FCSB, scor 5-1. 

Aproape de miezul nopții, giuleștenii au primit răspunsul din partea lui Gică Popescu, președintele campioanei:

Avem o ofertă oficială de la Rapid pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate cumpăra de la noi.

- Gică Popescu, președinte Farul, la Prima Sport

Rapid sparge banca! Constantin Grameni, una dintre ținte

Rapid e angajată pe foarte multe piste pentru a întări echipa pentru sezonul viitor, când vor să lupte la titlu. Acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu sunt dispuși să investească masiv, „chiar și peste 3 milioane de euro dacă este nevoie”, conform unor surse din anturajul clubului.

6 goluriși 4 assist-uri a reușit Grameni în acest sezon, în 38 de apariții în Superligă

Venirea lui Dan Șucu alături de Victor Angelescu a adus un nou suflu la Rapid. Dar chiar dacă obiectivul principal, calificarea în play-off, a fost atins, rezultatele din această fază au dezamăgit conducerea giuleștenilor. „A fost un semnal de alarmă că lotul trebuie remaniat serios, ca echipa să poată intra cu adevărat în lupta pentru titlu, cum se dorește din viitorul sezon", susțin surse apropiate clubului Rapid.

Rapidiștii au demarat de ceva timp discuțiile pentru mai mulțí jucători. Recent, au fost deschise tratativele cu Farul, pentru Constantin Grameni. „E un jucător interesant”, a comentat recent antrenorul Adrian Mutu.

VIDEO / Daniel Niculae concluzii despre reușita giuleștenilor pe Arena Națională

Citește și alte știri despre Rapid: 

Marko Dugandzic e golgheterul Superligii! Intră în TOP 5 istoric pentru Rapid

Imagini scandaloase pe Arena Națională » Ce au putut să cânte fotbaliștii lui Mutu împreună cu cei din galeria Rapidului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
nautilus
nautilus  •  28 Mai 2023, 17:00

Nu poți să îl contrazici pe gică popescu, toate "bijuteriile" regelui vândute în țară sau afară, au fâsâit la greu!!! Singurul care a "confirmat", a fost ianis hagi (glumesc desigur), care cât de curând se va întoarce la farul, unde tăticul lui este "one man show "!!! Nu ar strica puțină modestie celor de la farul! Toți știm cum sa "câștigat" acest campionat!!! Dacă Rapid nu îi urcă pe garduri pe fîcîsîbî.iști și nu se lăsau bătuți de farul....erau mari probleme pt fc lumânarea constanța!!!

zetanu
zetanu  •  28 Mai 2023, 12:44
Postat de Adi_V pe 28 Mai 2023, 11:47

Pentru blatul ala ordinar(7-2) si pentru 2-1 in turul playoff ului se face transferul lui Grameni.

Si inca o chestie, feru a luat 9p cu zecesebe, prietene. NOUA. I-au batut de 3 ori. De trei ori cate 3 boabe marcate. feru a facut 8p cu Rapid si aproape au plecat batuti de pe Giulesti in campionat, cand au fost dominati autoritar in repriza a doua, cu un gol anulat aiurea Rapidului in ultimul minut. Despre ce vorbim? Voi vorbiti de blaturi cand cu voi au facut aia cele mai multe puncte din primele 5 echipe? Tu sperai ca Rapidul va scoate campioni, in conditiile in care feru a batut pe CFR de doua ori, cu Craiova a facut 7p si cu Sepsi vreo 10p (cred). Credeai ca Mutu si gasca aia care joaca numai la nimereala erau aia care rapuneau feru, si visati la blaturi? Ce dreacu' bai, n-aveti minte nici cat o nuca...

zetanu
zetanu  •  28 Mai 2023, 12:24
Postat de Adi_V pe 28 Mai 2023, 11:47

Pentru blatul ala ordinar(7-2) si pentru 2-1 in turul playoff ului se face transferul lui Grameni.

Eu zic ca blaturi au fost 3-1 ala cu zecesebe, 3-2-ul de pe AN din retur, si 3-2 -ul de la 0-2, de acu' o saptamana. Cata minte creata sa ai sa crezi ca 7-2 e blat, baiete? Numai o minte de zecesebist ar emana asa prostii, iar daca nu esti zecesebist e mult mai grav. E chiar atat de greu de conceput ca Farul poate castiga un meci acasa cu o echipa inferioara cu scorul ala? Uite Rapidul a dat 5-1 celor din berceni. A fost blat? Cat despre Popescu, cea mai notabila activitate din cariera lui e *** pentru care a fost reeducat la Rahova...si cam atat. Chiar daca imbraci in costum un oltean taran, tot ii sar greierii din calcaie si isi da arama pe fata. Vorba aia, stim unde s-a varsat carul cu prosti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează