FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Fostul rapidist are un mesaj pentru Șucu și Angelescu: „Ar fi o greșeală!”

Victor Angelescu (dreapta), alături de Dan Șucu
Victor Angelescu (dreapta), alături de Dan Șucu

Articol de , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 11:22 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 13:11

Cristi Dulca (51 de ani), fost jucător la Rapid în finalul anilor '90, a opinat la GSP Live că „ar fi o greșeală ca Bergodi să fie schimbat”.

Rapid nu traversează momente bune. Formația pregătită de Cristiano Bergodi nu a mai câștigat de pe 5 noiembrie în campionat, are două înfrângeri consecutive pe teren propriu, iar scaunul antrenorului italian începe să se clatine.

Au început să fie vehiculate nume de posibili înlocuitori pentru Bergodi, dar Cristi Dulca, fost fundaș la Rapid, consideră că demiterea italianului ar fi o greșeală.

Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma
FCSB
Cine e noul fotbalist de la FCSB » 10 informații despre jucătorul cu care Becali a bătut palma

Dulca, în prezent selecționer al naționalei feminine a României, spune că absențele din atacul Rapidului, în special Rrahmani și Petrila, sunt de vină pentru rezultatele recente.

Cristi Dulca, la GSP Live: „Rapid ar greși să-l schimbe pe Cristiano Bergodi”

„Ar fi o greșeală ca Bergodi să fie schimbat, mie-mi place în primul rând ca om. Ca antrenor a avut rezultate la Rapid, contează foarte mult că îi lipsesc jucători de care are nevoie, Petrila și Rrahmani, care au făcut diferența. S-a văzut când s-au accidentat, contează pentru un antrenor.

Cu asta mă confrunt și eu acum. Am făcut 19 puncte într-o grupă cu Italia și Elveția (n.r. - în preliminariile pentru Cupa Mondială), dar având 4 jucătoare lipsă dintre titulare îmi este foarte greu să le înlocuiesc.

Îl înțeleg pe Bergodi, cred că Rapid ar greși să nu-l păstreze. Este un antrenor bun și a demonstrat că Rapid poate juca un fotbal frumos cu el. Într-adevăr, este o perioadă cam grea, nu sunt obișnuiți cu înfrângerile și acolo va fi întotdeauna presiune”, a afirmat Dulca la GSP Live.

Cristi Dulca: „Nicio problemă pentru domnul Șucu să scoată 2-3 milioane de euro”

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a anunțat că va face două sau trei transferuri tari în această iarnă, iar Dulca are încredere că acesta va plăti sume importante pentru țintele din mercato:

„Eu cred că obiectivele Rapidului pot fi îndeplinite. Sigur, cu niște investiții. Sunt convins că Rapidul nu doarme și că va face investiții, că va cumpăra câțiva jucători. Nu cred că este o problemă pentru domnul Șucu să scoată 2-3 milioane de euro, să aducă jucători importanți”.

Mai multe știri din Liga 1:

Becali i-a făcut viața un coșmar, tatăl lui surprinde: „I-a prins bine la FCSB, îi prevăd un viitor bun”

Decizie importantă luată de Zeljko Kopic! Ce va face până la finele lui 2023

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează