FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 2-1

VIDEO + FOTO Luckassen, transfer de 3 puncte pentru Mutu » Rapid suferă cu CS Mioveni, dar o egalează pe Farul în fruntea Ligii 1! Clasamentul ACUM

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 23:34 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 23:35

Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 2-1, și a egalat-o pe Farul în fruntea clasamentului Superligii.

Programul și rezultatele etapei #11

Rapid avea toate ingredientele pentru o victorie în fața Mioveniului. Stadionul plin, o atmosferă senzațională cu o scenografie specială în susținerea căpitanului Săpunaru și revenirea antrenorului Adrian Mutu pe bancă erau în fruntea listei cu avantaje.

Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”
Rapid - CS Mioveni
Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”

Rapid - CS Mioveni, decis de Luckassen

Giuleștenii au început bine. În minutul 8 au zguduit plasa prin Papeau, dar reușita avea să fie anulată pentru un ofsaid al lui Dugandzic, după o analiză de 6 minute în camera VAR. 

Stoican a profitat de întrerupere pentru a face câteva reglaje din mers, iar în minutul 22 Mioveni a reușit să deschidă scorul. Scarlatache a câștigat duelul aerian cu Papeau și l-a învins pe Moldovan.

Argeșenii nu s-au bucurat prea mult. Vlad Pop a văzut al doilea cartonaș din partea lui Mladinovici și a fost eliminat. Era abia minutul 34. Încă o lovitură a venit imediat, golul egalizator al lui Sefer.

Parcă prea siguri că reușita izbăvitoare va veni în curând, rapidiștii nu s-au aruncat cu toate forțele în atac. Iar acest lucru a fost aproape să îi coste.

Au fost salvați de Kevin Luckassen. Aflat la primul meci sub comanda lui Mutu, vârful olandez a punctat în minutul 87. A fost atent pe o minge deviată din bară.

Farul și Rapid, primele în Liga 1

Rapid obține a 8-a victorie stagională și o egalează pe Farul în fruntea clasamentului, ambele cu câte 24 de puncte. CS Mioveni rămâne penultima, cu 6 puncte.

Gazonul din Giulești, pericol pentru națională

Arena Rapidului va găzdui meciul România - Bosnia, din grupa de Nations League, pe 26 septembrie, de la ora 21:45.

Luckassen, transfer de 3 puncte pentru Mutu » Rapid suferă cu CS Mioveni, dar o egalează pe Farul în fruntea Ligii 1! Clasamentul ACUM

Gazonul se prezintă în condiții extrem de proaste. În apropierea celor două porți există porțiuni întregi de unde iarba lipsește cu desăvârșire.

FINAL » Rapid - CS Mioveni 2-1

Rapid - CS Mioveni, echipe de start: 

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Kait, Crepulja, Sefer - Papeau, Dugandzic, Costache 
Rezerve: Drăghia - Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, A. Ciobanu, Al. Albu, Pănoiu, Emmers, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu 

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Lixandru, V. Pop, Trif - Blănaru, Krasniqi, Buziuc 
Rezerve: Fl. Croitoru - Al. Iacob, Rădescu, Coșereanu, Carnat, D. Toma, A. Burlacu, M. Panait, Kabananga 
Antrenor: Flavius Stoican

Stadion: Rapid Giuleşti (Bucureşti) 
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / Asistenți: Marica Mihai Marius (Bistriţa) și Gheorghe Bogdan (Bucureşti) 
Arbitru VAR: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iaşi)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a pus tunurile pe unul dintre favoriții săi: „M-a dezamăgit! 100% e ceva cu el”

ANALIZĂ GSP Probleme la Universitatea Craiova » Mirel Rădoi, în mare încurcătură înaintea derby-ului cu FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
alexxp1955
alexxp1955  •  18 Septembrie 2022, 19:44
Postat de supereduardo10 pe 18 Septembrie 2022, 02:09

Maeci ciudat cand am avut ghinion cand noroc, mai mutl ghinion: gol anulat pe nedrept zic eu Duga era in lateralul portarului si oricum nu mai scotea mingea aia care a deranjat paianjenu, nici chiar Moldovan nu o scotea pe aia. Apoi s-a accidentat Khait un jucator decizsiv pentru noi, am dat 2 bare si am mai ratat de 2-3 ori singuri cu portarul noroc cu rosu ca altfel era si mai greu. Felicitari Mioveniului pentru felul in care au jucat

Va raspunde tot un rapidist. Din pacate Duga nu este jucator bun,...mai intii trebuia sa se retraga cu aparatorii,...apoi cind a vazut ca Papeau pregateste un sut, se lasa la pamint vrind sa arate ca nu se implica in joc, nu sa faca rotatie de mina ca un disperat. offsaid curat.

Dobermannul
Dobermannul  •  18 Septembrie 2022, 16:18

"Esti rapidist cu capul mare,în care mintea sta foarte,foarte lejer!" Adica e ala care stie ca Rapid e subiectul unei conspiratii universale.

Hcm27
Hcm27  •  18 Septembrie 2022, 14:40
Postat de mihai041 pe 18 Septembrie 2022, 14:22

UEFA și FIFA ni știu manevrele care se fac la dederația lui Burleanu. Să spui că oierul tău e inteligent e jalnic. Rangers a fost declarată în faliment. Nu s-a reorganizat. A falimentat societatea care administra clubul. Ești într-o totală necunoștința de cauză. FC fcsb nu este în niciun caz ceea ce spui tu. Îți place sau nu susții o clonă în adevăratul sens al cuvântului. steaua este în liga 2. steaua din Liga 2 este tot o clonă. Clona ȚSKA Moscova. Punct.

UEFA și FIFA știu,de "manevrele"din mintea ta?Altfel nu făceau clipuri de promovare a echipei cu continuatoarea Stelei Bucuresti.Cred ca ești total,total pe lingă subiect.Esti rapidist cu capul mare,în care mintea sta foarte,foarte lejer!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează