FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - CS MIOVENI

FOTO Fază la limită în Rapid - CS Mioveni! De ce a anulat Horia Mladinovici golul lui Papeau

Golul marcat de francezul Jayson Papeau (26 de ani) în minutul 8 al meciului Rapid - CS Mioveni a fost anulat după consultarea VAR. +17   FOTO
Golul marcat de francezul Jayson Papeau (26 de ani) în minutul 8 al meciului Rapid - CS Mioveni a fost anulat după consultarea VAR.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 22:30 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 22:40

Golul marcat de francezul Jayson Papeau (26 de ani) în minutul 8 al meciului Rapid - CS Mioveni a fost anulat după consultarea VAR. 

În minutul 8 al disputei din Giulești, Antonio Sefer a scăpat în banda dreaptă a atacului. A centrat în fața porții, mingea a fost respinsă de apărarea argeșenilor la Papeau, iar francezul a trimis-o în plasă cu un șut direct în vinclu, din 14 metri. 

Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”
Rapid - CS Mioveni
Ce scenografie au pregătit fanii Rapidului, după incidentele de la meciul cu FCU Craiova: „Săpunaru, mândria noastră!”

Arbitru Horia Mladinovici a validat inițial reușita, dar a fost nevoie de o analiză din camera VAR pentru a lămuri lucrurile. 

Fază la limită în Rapid - CS Mioveni 

Lucian Rusandu și Adrian Vornicu, cei doi oficiali responsabili de arbitrajul video la acest meci, au remarcat o poziție suspectă a lui Marko Dugandzic și l-au chemat pe „central” la margine.

Fază la limită în Rapid - CS Mioveni! De ce a anulat Horia Mladinovici golul lui Papeau
Poziția pentru care Dugandzic a fost sancționat cu ofsaid / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Mladinovici a consultat toate unghiurile și a ajuns la concluzia că Dugandzic s-a aflat pe traiectoria balonului și că i-a obturat privirea portarului Popescu, asta chiar dacă nu a atins mingea. 

Analiza VAR a durat mai bine de 6 minute.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO „I-am zis să nu meargă la Steaua, vă dau cuvântul meu de onoare” » Becali, tras la răspundere: „De ce ai luat doi jucători de același calibru?”

Măldărășanu nu vrea să se oprească aici: „Nebunie! E normal să visăm”

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (12)
mchereja
mchereja  •  08 Octombrie 2022, 08:54
Postat de sictir pe 18 Septembrie 2022, 10:54

...cand ar trebui sa mergi la scoala. Decizie corecta: offside!

Ai auzit de ceva ce englezii numesc "common sense"? Că tu nu îl ai... Gol valabil!

Andrei127
Andrei127  •  18 Septembrie 2022, 15:05

Si daca nu-l obstructiona Dugandzic pe Iustin Popescu, tot nu ar fi scos sutul acela, sa fim seriosi

hristo33
hristo33  •  18 Septembrie 2022, 13:31
Postat de mihai041 pe 18 Septembrie 2022, 10:02

Portarul nu e incomodat cu nimic de Dugandzic în a vedea mingea. O aberație a arbitrilor români. Gol valabil. Putea să nu fie deloc Dugandzic acolo că portarul oricum nu avea cum să vadă mingea aia la cât de tare a tras Papeau. Nu avea timp oricum să reacționeze. O nouă gafă a VAR-ului de România.

astora si varul merge sacadat, cu imagini blocate, ce sa le mai ceri, var la pret redus, intr-o duba de toata jena.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează