FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

OFICIAL Propunere neașteptată pe axa Craiova – Rapid! Ce jucător vor oltenii și pe cine trimit la schimb

Propunere neașteptată pe axa Craiova – Rapid! Ce jucător vor oltenii și pe cine trimit la schimb
Propunere neașteptată pe axa Craiova – Rapid! Ce jucător vor oltenii și pe cine trimit la schimb

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 21:41 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 21:56

CSU Craiova și Rapid ar putea fi protagonistele unui schimb de jucători. Conducătorii oltenilor sunt interesați de serviciile lui Ștefan Pănoiu (19 ani).

Laurențiu Reghecampf este în căutarea unui mijlocaș care să reprezinte o soluție pentru regula U21, iar Pănoiu pare varianta perfectă. În schimbul tânărului fotbalist, gruparea din Bănie ar părea dispusă să-i cedeze pe Mihai Bălașa (26 de ani) și pe Alexandru Mateiu (31 de ani), potrivit digisport.ro.

Cei doi fotbaliști nu au prins prea multe minute în tricoul Craiovei în acest sezon, au avut și un conflict cu antrenorul, iar tehnicianul oltenilor pare dispus să renunțe la ei.

8meciuri și 1 gol are Pănoiu în acest sezon, la Rapid

Laurențiu Reghecampf, informații de ultim moment despre jucătorii excluși din lot + situația lui Koljic
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO
Laurențiu Reghecampf, informații de ultim moment despre jucătorii excluși din lot + situația lui Koljic

OFICIAL Ante Roguljic a semnat până-n 2025 cu CS Universitatea Craiova!

Propunere neașteptată pe axa Craiova – Rapid! Ce jucător vor oltenii și pe cine trimit la schimb

Inițial s-a scris că Universitatea îi oferise mijlocașului croat Ante Roguljic doar un contract până-n iarnă, cu opțiune de prelungire. Jucătorul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 24.

Anunțată de câteva zile, achiziția croatului Ante Roguljic a fost oficializată azi de CS Universitatea. Inițial s-a vorbit despre un contract pe 3 luni, cu opțiune, în condițiile în care el n-a mai disputat un meci oficial din martie. 

Acum însă, clubul a anunțat că acordul se întinde până-n 2025. "Ante Roguljic este un pariu. Când avea 17 ani era considerat cea mai mare speranță din Balcani. Nu a mai ajuns la Ajax pentru că în momentul în care urma să se perfecteze transferul impresarii au mai cerut un milion de euro și totul a căzut. Avem o clauză prin care putem întrerupe colaborarea în iarnă, dar sperăm ca el să confirme și să activăm contractul valabil până în 2024. Am avut pariul Mitriță – a ieșit, am avut pariul Ivan – s-a întors, acum avem pariul Ante Roguljic", spunea finanțatorul Mihai Rotaru, zilele trecute, la Pro X. 

Ultima oară la Trencin, în Slovacia, "mijlocașul ofensiv de picior stâng poate evolua pe mai multe posturi la mijloc și în atac. Ante va purta tricoul cu numărul 24" - a anunțat gruparea din Bănie. La începuturile carierei, talentul şi potenţialul lui Roguljic, cum amintea și Rotaru, le-a atras atenţia olandezilor de la Ajax. "Lăncierii" au oferit atunci 10 milioane de euro pentru transferul său, însă tranzacția nu s-a mai realizat din cauza comisioanelor prea mari solicitate de impresarii jucătorului. 

Chiar dacă a ratat transferul în Olanda, Roguljic a prins o mutare la un club cunoscut pentru modul în care creşte şi vinde mai departe tineri fotbalişti, RB Salzburg, dar nu a reuşit să se impună. Austriecii au plătit 2 milioane de euro pentru mijlocașul în vârstă acum de 25 de ani, pe care l-au trimis sub formă de împrumut pe la mai multe echipe până l-au cedat definitiv în Cipru, la Pafos.

Primele declarații ale lui Roguljic: 

EXCLUSIV CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

ANALIZĂ Rednic = COLAPS! Alarmă la Dinamo: „Numai la noi e posibil!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
relu1250
relu1250  •  03 Octombrie 2021, 13:22

Și mai logic este,că sunt prea multi mijlocași și fundași.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Septembrie 2021, 17:19

Chiar daca pare o mutare care avantajeaza clar Rapidul, o analiza la rece ne spune ca amandoua wchiple castiga. Balasa si Mateiu nu se pliaza pe strategia lui Reghe si, in conditiile acestea, devin jucatori platiti de geaba. Logic, nu? De partea cealalta, pustiul rapidist poate fi o solutie pentru viitorul apropiat. Tot logic, nu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează