FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid dă 2,3 milioane euro pentru doi atacanți! Problema de care s-au lovit giuleștenii la transferul lui Denis Drăguș

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 18:03 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 23:55

Rapid a făcut deja oferte pentru Denis Drăguș (23 de ani) și pentru kosovarul Mirlind Daku (25 de ani), cele mai importante ținte pentru giuleșteni, în acest moment.

Rapid continua să caute un atacant pentru viitorul sezon, în care și-a propus câștigarea Cupei României și un loc în primele trei din Superligă. Și, pe lângă tratativele cu Standard Liege, pentru Denis Drăguș (23 ani), giuleștenii discută și pentru un alt vârf, kosovarul Mirlind Daku (25 ani, 1,92), de la NK Osijek, scrie We Love Sport. 

Surse apropiate clubului giuleștean confirmă tratativele pentru GSP.RO: „Vor să-i ia pe amândoi, sunt cele mai importante ținte în acest moment. Li s-a făcut o ofertă de un milion de euro celor de la Osijek și acum așteaptă un răspuns”. 

Daku a jucat în ultimul sezon la NS Mura, unde a fost împrumutat, terminând campionatul cu 19 reușite, al doilea marcator din campionatul sloven. Recent, el a primit și cetățenie albaneză și intenționează să joace pentru naționala acestei țări, supărat că nu a fost convocat de Kosovo la ultimele acțiuni.

Rapid dă 2,3 milioane euro pentru doi atacanți! Problema de care s-au lovit giuleștenii la transferul lui Denis Drăguș
Mirlind Daku (foto: Imago)

Rapid s-a înțeles cu Standard Liege, dar Denis Drăguș nu vrea să revină în Superligă

Rapid s-a înțeles și cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș, giuleștenii urmând să achite belgienilor 1,3 milioane euro. Problema este că internaționalul român nu agreează o revenire în campionatul românesc și preferă să joace în străinătate, pe un salariu mai mare. 

La începutul acestui an, Drăguș a fost împrumutat la Genoa, unde a bifat însă numai 5 apariții (64 de minute în total), fără să reușească să înscrie.

800.000 de euroeste valoarea de piață a lui Mirilind Daku

VIDEO Paul Iacob, marcatorul unicului gol al Rapidului în remiza cu Dunajska Streda, declarații după meci: „Încercăm să practicăm un fotbal frumos”

Citește și alte articole:

Fotbalist istoric pentru Rapid, poveste emoționantă în direct: „Tata a vândut casa pentru a-mi îndeplini visul. La o săptămână debutam contra lui Dinamo în Liga 1”
GSP LIVE
Fotbalist istoric pentru Rapid, poveste emoționantă în direct: „Tata a vândut casa pentru a-mi îndeplini visul. La o săptămână debutam contra lui Dinamo în Liga 1”
Rapid smulge o remiză în primul amical din Slovacia » Golul marcat în minutul 90 l-a făcut pe Mutu să aplaude. Faze VIDEO de la reporterii GSP
RAPID
Rapid smulge o remiză în primul amical din Slovacia » Golul marcat în minutul 90 l-a făcut pe Mutu să aplaude. Faze VIDEO de la reporterii GSP

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
iobag
iobag  •  29 Iunie 2023, 12:34
Postat de badeadorian pe 28 Iunie 2023, 21:54

Ia un dulcolax si ai grija de treaba ta mare !!! .

***. Si intr adevar ai aparut :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  28 Iunie 2023, 21:54
Postat de iobag pe 28 Iunie 2023, 18:59

Pai cum mai da banii astia pe ei daca nu vor sa vina? Ii ia cu japca ca pe vremea lui dej?

Ia un dulcolax si ai grija de treaba ta mare !!! .

ortega
ortega  •  28 Iunie 2023, 21:12

Ce să caute Drăguș ăsta la Rapid ? E un ratangiu cum numai Becali este la limba română ... Stai mă băiatule acolo , împrumutat la Estrella Amadora anul viitor , că peste 2 ani , nici Muscelul Câmpulung nu mai are nevoie de tine ... Ce pretenții au toți păduchioșii ăștia care au fost vopsiți , dar au valoare de Soda Ocna Mureș ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează