FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SAMORIN Rapid smulge o remiză în primul amical din Slovacia » Golul marcat în minutul 90 l-a făcut pe Mutu să aplaude. Faze VIDEO de la reporterii GSP

Rapid a remizat cu DAC Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei, scor 1-1. +44   FOTO
Rapid a remizat cu DAC Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei, scor 1-1.

Articol de , - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 13:56 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 16:31

Rapid a remizat cu DAC Dunajska Streda, vicecampioana Slovaciei, scor 1-1, în primul amical al cantonamentului din Samorin. Iulian Cristea și Răzvan Oaidă au fost titulari. Golul românilor a venit în minutul 90.

Tremură genunchii după antrenamentele „de încărcare” din ultimele zile. Mai ales că intervine și frustrarea când adversarul intră la limită, iar ocaziile, puține, din fața porții, nu sunt fructificate. 

Rapid - Dunajska Streda 1-1 în stagiul din Slovacia

+40 FOTO

Spre deosebire de ei, noi suntem obișnuiți să parlamentăm prea mult cu arbitrul când ni se pare că judecă diferit pentru cele două echipe. 

Deconcentrarea i-a făcut pe giuleșteni să cedeze la capătul primului act, când stoperul Risvanis a urcat în careu și a înscris ca un vârf adevărat (minutul 38). 

Giuleștenii au complicat fotbalul, slovacii au jucat direct. Mutu a ordonat să se iasă cu mingea la picior, inclusiv de la linia de 6 metri. Doar că resursele fizice ale giuleștenilor sunt încă limitate, Rapid creează puține ocazii. 

Fosta adversară a FCSB-ului din Conference League a avut mai mult inițiativa în repriza secundă, însă Rapidul avea să dea lovitura în minutul 90. Ciobanu a livrat perfect o centrare dintr-o lovitură liberă, iar Paul Iacob a reluat excelent cu capul, la colțul scurt, fază aplaudată și de Mutu.

Următorul joc de verificare al giuleștenilor e programat pe 1 iulie, cu ETO Gyor, liga a doua din Ungaria. Ora de start nu a fost anunțată deocamdată. 

FINAL. Rapid - DAC Dunajska Streda 1-1: comentariul liveTEXT al meciului

  • Au marcat: P. Iacob '90 / Risvanis '38

DAC 1904 - FC Rapid București | 2023.06.28.

DAC 1904 - FC Rapid București | 2023.06.28.

Posted by DAC 1904 on Wednesday, June 28, 2023

  • FINAL.
  • min. 90: Rapidul egalează pe final. Centrare din lovitură liberă Ciobanu, reluare Paul Iacob.
  • min. 84: Junior Morais, aproape de gol. Portarul slovacilor, din nou providențial.
  • min. 76: Alexandru Stan îi ia locul lui Onea.
  • min. 70: La primul joc în tricoul Rapidului, Cîrjan arată că știe fotbal, încearcă să se implice în joc și arată personalitate încă din primele minute petrecute pe teren.
  • min. 58: Ocazie mare ratată de DAC 1904. Veselosvky șutează din careu, Drăghia scoate incredibil!
  • min. 58: Costache intră în locul lui Dugandzic.
  • Echipa Rapidului în repriza a doua: Drăghia - Onea, I. Cristea, P. Iacob, Jr. Morais - Emmers, Ciobanu, Cîrjan, Fl. Ștefan - Al. Ioniță II, Dugandzic
  • Start în repriza secundă.
  • E pauză.
  • 150 de spectatori asistă la acest amical.
  • min. 38: DAC Dunajska Streda deschide scorul, în urma unui corner. Spyros Risvanis înscrie ca un vârf veritabil din careu.
  • min. 32: Ocazie uriașă ratată de Rapid. Papeau scapă de marcaj și finalizează acrobatic, insuficient ca să deschidă scorul. 
  • min. 29: Oaidă are o ocazie bună, potarul lui Streda respinge in-extremis.
+40 FOTO
  • min. 14: Slovacii trimit mingea în bară, românii acuză un fault neacordat la mijloc, asupra lui Bamgboye. Arbitrul lasă jocul liber.
  • min. 13: Slovacii au din nou o acțiune periculoasă, finalizată cu un șut bun spre poarta românilor. Mutu le-a cerut jucătorilor lui să urce și să nu mai cedeze spații.
  • min. 11: Apărarea Rapidului a rezolvat o fază dificilă pornită pe partea stângă a atacului advers. Arbitrul și-a recuperat apoi fluierul, după ce s-a lovit de un elev de-ai lui Mutu.
  • min. 8: Pănoiu a tras din poziție centrală, portarul advers a scos în doi timpi.
  • min. 1: A început partida.
  • Terenul de pe MOL Arena arată impecabil.
+40 FOTO

Echipa de start a Rapidului: Drăghia - Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, P. Iacob - Al. Albu, Oaidă - Papeau, Bamgboye, Pănoiu - Dugandzic

Dunajska Streda este o recentă cunoștință a fotbalului românesc. În august 2022, slovacii au jucat în dubla din preliminariile Conference League cu FCSB. Roș-albaștrii s-au impus de fiecare dată, cu același scor, 1-0.

VIDEO. Adrian Mutu bagă mingea și-n coșul de gunoi!

Chiar dacă au avut meci în prima parte a zilei, Adrian Mutu nu i-a menajat pe jucători ieri, la antrenamente, fiind două ședințe de pregătire solicitante.

După cum ați aflat din corespondența GSP din Samorin, și antrenorul s-a băgat la miuță cu elevii săi, arătându-le de ce era supranumit „Briliantul”.

Apoi, le-a demonstrat fotbaliștilor săi cum reușește să impresioneze și la cele mai banale jocuri, precum cel în care nimerește să introducă mingea în coșul de gunoi de la câțiva metri distanță! Ceilalți jucători s-au chinuit să imite abilitățile antrenorului lor, doar Dragoș Grigore a mai nimerit, în timp ce croatul Dugandzic s-a încăpățânat să o facă, fără succes însă.

Tot despre Rapid:

„Plăcere, 10 minute”, restul e chin » Vocea care face liniște în cantonamentul Rapidului: „Doar eu vorbesc!”
Rapid
„Plăcere, 10 minute”, restul e chin » Vocea care face liniște în cantonamentul Rapidului: „Doar eu vorbesc!”
Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor
RAPID
Cel mai scump transfer al Rapidului a rămas acasă » Motivul pentru care nu este în cantonamentul giuleștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
unurtr
unurtr  •  28 Iunie 2023, 19:18
Postat de calinescu_ pe 28 Iunie 2023, 13:59

DUGANZICI e catastrofa. Cei de la SEPSI au fost mai destepti lundu-i pe DEBELIU , SAFRANKO si RONDON....!!!

Catstrofă în condițiile în care a fost golgheterul campionatului (chiar dacă ai lua în considerare doar golurile din acțiune, ar fi pe locul 3). :)) Atunci cine nu este catastrofă în condițiile tale? Unul de la retrogradare? :))

Normal
Normal  •  28 Iunie 2023, 14:15

Este limpede ca Rapid are potential si devine o forta !

abavati
abavati  •  28 Iunie 2023, 13:59
Postat de paul101089 pe 28 Iunie 2023, 11:52

doctor

Dr. Alban ... a confundat săracu'

Vezi toate comentariile (11)
Comentează